Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Dacian Cioloș este noul prim-ministru al României

Klaus Iohannis l-a desemnat marți pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier, informează Mediafax.
klaus-iohannis

Noul premier al României este Dacian Cioloș, fostul comisar european pentru Agricultură, după ce, președintele Klaus Iohannis l-a desemnat marți, precizând că „este nevoie de un prim-ministru independent sua tehnocrat. Este nevoie de o persoană curată, integră”.

Președintele României a mai declarat că „este nevoie să fie promovați miniștri performanți” și că „avem nevoie de întărirea statului de drept, este nevoie de deschiderea competiției politice. Nu putem să așteptăm o revigorare a clasei politice doar din interiorul partidelor. Partidele au înţeles care este miza şi că este nevoie să găsim împreună o soluţie. Această soluţie o văd eu într-un guvern tehnocrat. Am convingerea că este calea corectă în următorul an, până la alegerile parlamentare. Ţinând cont de toate astea îl desemnez pe Dacian Cioloş drept premier”, a conchis președintele Klaus Iohannis

Fostul premier Victora Ponta a demisionat săptămâna trecută, ca urmare a tragediei produse în clubul Colectiv în seara de 30 octombrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii