Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Auto |
|

Dacia Sandero – cel mai bine vândut model de mașină din Europa, în luna iulie

Dacia Sandero și-a adjudecat titulatura de lider al vânzărilor în Europa, luna trecută, aceasta fiind pentru prima data când modelul ocupă o astfel de poziție de la lansarea sa în 2008.
Warsaw,,Poland,-,April,,2nd,,2016:,Dacia,Sandero,Stepway,Stopped

Conform statisticilor, vânzările Sandero, 20.446 de unități în iulie, au crescut cu 6 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut, dar tot au fost cu un minus de 2% față de iulie 2019, ceea ce i-a adus un plus în drumul său pentru a obține acest titlu a fost faptul că ceilalți constructori au avut adevărate prăbușiri, mult mai mari, pe fondul crizei semiconductorilor, notează Digi24.

Astfel, modelul a reușit să detroneze liderul tradițional, Volkswagen Golf. Clasarea pe primul loc a venit într-un moment dificil pentru piață, care a avut o cădere de 24% în iulie, la mai puțin de un milion de unități, înregistrându-se așadar prima contracție în decurs de patru luni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii