Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Dacia Logan MCV se va produce şi în Maroc, şi la Mioveni

Producţia de automobile Dacia Logan MCV se va extinde şi în Tanger (Maroc) fără vreun impact asupra unităţii de la Mioveni, se precizează într-un comunicat al Grupului Renault, potrivit Mediafax.
Logan MCV - disponibil în România

„Cu scopul de a elibera o capacitate de producţie pentru Duster, Grupul Renault va produce Logan MCV şi în uzina din Tanger. Astfel, începând din primul trimestru 2017, Logan MCV va fi produs la uzina de la Mioveni şi la uzina din Tanger, în Maroc”, au declarat reprezentanți ai Renault Group.

„Capacitatea de productie instalată a uzinei din Mioveni este utilizată la maximum. În acest context, această a doua industrializare nu impactează nici organizarea uzinei din Mioveni, nici activitatea şi nici salariaţii din România”, au mai precizt aceștia.

Anterior acestei decizii, Jean-François Gal, directorul Uzinei Renault Tanger, a decis relocarea în Maroc, din 2017, a liniei de producţie Logan Break MCV, aflată în prezent la Piteşti. De asemenea, acesta a mai precizat că mutarea producţiei Dacia/Renault Logan Break MCV va necesita investiţii în valoare de circa 20 de milioane de euro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii