Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

C&W Echinox: Cargo-Partner își stabilește hub-ul din Cluj-Napoca într-un spațiu de 2.700 de metri pătrați

Furnizorul internațional de transport și soluții info-logistice austriac Cargo-Partner, prezent pe piața din România de aproape 20 de ani, a închiriat un spațiu de depozitare și birouri cu o suprafață de 2.700 de metri pătrați în parcul logistic TRC Park.
 aboneaza-te
Rodica Tarcavu Partner Industrial Agency C&W Echinox

Dezvoltat de Transilvania Construcții, acest parc se află în localitatea Jucu (județul Cluj), iar tranzacția a fost intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Tranzacția a fost importantă din perspectiva deschiderii de către Cargo-partner a unui nou hub în Cluj, esențial pentru extinderea operațiunilor companiei în regiune. Am oferit suport chiriașului în identificarea spațiului potrivit”, spune Rodica Târcavu (foto), Partener, Industrial Agency la C&W Echinox.

Cu o prezență în punctele strategice ale țării, respectiv București, Timișoara, Constanța, Iași, Sibiu și Cluj, Cargo-partner va extinde în 2018 spațiul din Cluj până la 4.000 de metri pătrați.

Luna octombrie a acestui an marchează pentru Cargo-partner Expediții S.R.L. începutul unei noi etape a expansiunii noastre pe piața românească, prin inaugurarea celui de-al treilea depozit de logistică și cross-docking și anume cel din Cluj-Napoca”, a declarat Cosmin Bradea, Managing Director al Cargo-partner România.

Cargo-partner oferă în România servicii de depozitare și cross docking, transport rutier, maritim și aerian. Pentru cei mai multi clienți, compania acoperă întregul supply chain logistic. Cosmin Bradea face parte din echipa Cargo–partner de peste 11 ani, ocupând, pe rând, mai multe funcții manageriale în cadrul companiei, ultimele două funcții fiind de National Product Manager Logistic și Country Sales Manager.

Transilvania Construcții a dezvoltat până în prezent în cadrul proiectului TRC Park 30.000 de metri pătrați de spații de depozitare, plănuind extinderea parcului cu peste 50.000 de metri pătrați prin atragerea de noi chiriași, atât din sectorul de depozitare/distribuție, cât și din domeniul producției. Printre chiriașii acestui parc se regăsesc: DB Schenker, eMag, Purmo, Altex și AmbaFlex.

Departamentul de închiriere spații industriale și logistice al C&W Echinox a închiriat în primele nouă luni ale anului spații cu o suprafață cumulată de aproximativ 35.000 de metri pătrați în proiecte din București și din țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii