Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cutremur la vârful Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza”

Rectorul Academiei de Poliție „Al. I. Cuza”, Adrian Iacob (foto), și Mihail Marcoci, Prorectorul instituției, au demisionat după ce Ministerul Afacerilor Interne a solicitat demisia celor doi, plasaţi sub control judiciar în dosarul privind ameninţările la adresa jurnalistei Emilia Şercan, informează News.ro.
Adrian Iacob

Mihail Marcoci, Prorectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”: „Mi-am dat demisia, am avut o discuţie cu doamna ministru de Interne. (…) Nu am făcut niciun fel de presiuni asupra ofiţerului.(…) Eu nu am avut niciun fel de relaţie apropiată cu acel ofiţer. La un moment dat, nici nu ştiam cum îl cheamă. Nu a studiat la specializările mele”.

Rectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Adrian Iacob, şi prorectorul aceleiaşi instituţii, Petrică-Mihail Marcoci, au fost plasaţi sub control judiciar de către DNA pentru instigare la şantaj.

Cei doi sunt acuzaţi că au determinat un angajat al instituţiei să-i remită jurnalistei Emilia Şercan mesaje de ameninţare cu moartea pentru a renunţa la investigaţii.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii