Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea proiectului de birouri Floreasca Park

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze proiectul de birouri Floreasca Park situat în zona Floreasca – Barbu Văcărescu din nordul Bucureștiului, cel mai mare hub de afaceri din Capitală.  
Floreasca Park 1

Cushman & Wakefield Echinox va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţii administrativ – operaţionale de zi cu zi ȋn cadrul proiectului.

„Suntem onorați să ne implicăm în administrarea proiectului Floreasca Park, unul dintre cele mai reprezentative parcuri de business din zona Floreasca – Barbu Văcărescu. Traversăm o perioadă atipică, fără precedent, și în aceste momente rolul și implicarea noastră în calitate de property manageri este esenţială în susținerea revenirii angajaților într-un spaţiu de birouri adecvat condiţiilor şi trendurilor mereu în schimbare”, a declarat Mihaela Petruescu, Partner Asset Services Cushman & Wakefield Echinox.

 Având o suprafață închiriabilă de 39.350 de metri pătraţi și chiriaşi precum Oracle, Kellogg’s, BASF, Saint-Gobain sau Ursus Breweries, Floreasca Park a fost finalizat la sfârşitul anului 2013 de către Portland Trust. În decursul acestui an, ca urmare a unei tranzacții intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, Resolution Property și Zeus Capital Management au achiziționat Floreasca Park de la un fond administrat de GLL Real Estate Partners GMBH (membru al Grupului Macquarie).

Proiectul se află în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, considerată ”Noul CBD” (Central Business District) al Capitalei, în condițiile în care o serie dintre cele mai mari companii din România și-au stabilit sediile în birourile moderne cu o suprafață de 520.000 de metri pătrați construite în zonă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii