Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Curtea de Apel Bucureşti a trimis autorităţilor judiciare din Anglia mandatul european de arestare pe numele omului de afaceri Puiu Popoviciu

Curtea de Apel Bucureşti a trimis autorităţilor judiciare din Anglia mandatul european de arestare pe numele lui Puiu Popoviciu, ceea ce înseamnă că acestea au fost sesizate şi vor decide în consecinţă, informează NEWS.RO.
Gabriel_Puiu_Popoviciu_MV__4617.jpg

Puiu Popovici, condamnat la şapte ani de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, s-a predat luni poliţiei londoneze, fiind reţinut.

Ulterior, el a fost pus în libertate în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de lire sterline, fiind obligat să poarte o brăţară electronică de supraveghere.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a declarat: „La Ministerul Justiţiei am primit informarea, mandatul european de arestare a fost trimis autorităţilor judiciare din Anglia de către Curtea de Apel, ceea ce înseamnă că este vorba despre o punere în executare a unui mandat de arestare. Englezii vor verfica mandatul şi vor decide în consecinţă, ceea ce înseamnă că acum autorităţile judiciare londoneze sunt sesizate cu punerea în executare a mandatului european de arestare (n.r. – emis pe numele lui Puiu Popoviciu)”.

Tudorel Toader a adăugat că deocamdată, autorităţile judiciare nu au stabilit încă un termen de judecată în acest caz.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii