Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Cursurile after-work DallesGO lansează cea de-a opta ediție, cu o reducere de 20% până pe 15 martie

20-off-dalles_macheta.jpg
Cursurile au loc seara, de la 18.30, pentru a fi accesibile și celor cu un program încărcat, iar cu ocazia celei de-a opta ediții, totul se bazează pe ideea ,,biletului către viitor”, mai exact către persoana care ți-ai dorit întotdeauna să devii și către cunoștiințele pe care ți-ai fi dorit să le deții mai devreme.

Discount-ul de 20% este destinat tuturor celor care vor să îşi cumpere din timp – până pe 15 martie – un bilet către lumea creativă a cursurilor after-work de Stilism & Tendințe în Modă, Fotografie, Make-up, Hairstyling, Design Interior, PR, Comunicare Online, Cooking sau Actorie.

Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendințe în Modă. Diana Ionescu, fashion make-up artist, susține cursurile de Make-up, Ionuț Staicu, fotograf de modă, susţine cursurile de Fotografie, GETT’S Artistic Team coordonează cursurile profesionale de Hairstyling, iar Irina Neacșu, arhitect și designer de obiect, descoperă cursanţilor ineditul univers al designului interior.

Cursurile profesionale de PR sunt susținute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea, specialist social media, îşi iniţiază cursanţii în acest nou domeniu. De asemenea, Mugur Pătrașcu, om de comunicare și profesionist în digital, se alătură din sezonul 8 echipei DallesGO, urmând să prezinte cursul de Comunicare Online.

O noutate o reprezintă cursurile de COOKING, cu Chef Patrizia Paglieri – care a gătit pentru Gianni Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli sau Andy Garcia și care deține unul dintre cele mai apreciate restaurante din Capitală – dar și cursul de ACTORIE cu Filip Ristovski (pe care îl puteți vedea, în prezent, alături de Monica Petrică în spectacolul ,,Nijinski, cealaltă față a geniului”).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii