Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Curse anulate și întârzieri pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare abundenă, vânt puternic şi rafale care transportă zăpada la sol.
Intrare aeroport

Unele zboruri pot înregistra întârzieri care, în general, sunt cuprinse între 30 şi 120 de minute, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor şi de operaţiunile de deszăpezire. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, compania Wizz Air a anulat cursa 63141/63142 Bucureşti – Roma – Bucureşti, iar compania Tarom a anulat cursa 601/602 Bucureşti – Timişoara – Bucureşti.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina sa de web.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii