Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Cunoscutul chef Nicolai Tand se alătură caravanei Coca-Cola

Caravana_Coca-Cola_Hai_sa_mancam_impreuna_(1).jpg
Sâmbătă, de la ora 10.00, în Piaţa Sfântul Anton din Bucureşti, cunoscutul chef Nicolai Tand va da startul Caravanei Coca-Cola.

 

Iniţiativa, denumită “Hai să mâncăm împreună”, compania invită fanii să redescopere şi să împărtăşească bucuria meselor împreună cu cei dragi. Caravana se va opri în locuri reprezentative din marile oraşe şi îi va invita pe fanii Coca-Cola să ia o pauză, pentru a lua masa şi a se bucura împreună de o Coca-Cola. Experienţă de neuitat va fi întreţinută de un violonist.

Cele şapte oraşe care vor fi străbătute de Caravană vor fi Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Braşov, Sibiu, Timişoara şi Oradea, în perioada 13-25 aprilie.

“Ne-am obişnuit să trăim pe fugă şi poate ne folosim mult prea des, în comunicarea cu cei dragi, de intermediari precum – telefonul, reţelele de socializare, e-mail. Mai mult, ne surprindem adesea mâncând în faţa televizorului, a calculatorului sau în fugă pe stradă şi tindem să uităm că momentul în care luăm masa este unul potrivit pentru a ne bucura de compania familiei sau prietenilor. În acest sens, prin noua campanie Hai să mâncăm împreună şi prin organizarea caravanei Coca-Cola, intentionam să aducem cât mai mulţi oameni împreună, să împărtăţim zâmbete şi să consolidăm legături,” declară  Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager – România & Moldova.

La rândul său, Nicolai Tand a subliniat importanţa meselor alături de cei dragi.

„Am acceptat, fără să stau pe gânduri, să mă alătur mişcării Hai să mâncăm împreună şi întreaga iniţiativă este foarte aproape de sufletul meu. Iubesc să gătesc pentru oamenii care îmi vizitează restaurantul, dar nimic nu se compară cu a pregăti şi a lua masa alături de familia mea. Dacă mâncarea este gătită cu drag şi masa este aşezată cu veselie, orice prânz sau cină devine un prilej de sărbătoare. Vă lansez şi vouă provocarea de a vă face timp, mai des, pentru a vă întâlni cu cei dragi”, declară Nicolai Tand, proprietarul restaurantului La cantine de Nicolai şi autorul unuia dintre cele mai populare bloguri culinare Reţetele lui Nicolai.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii