Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Cumpără acum, plătește mai târziu – Afaceri profitabile în pandemie

În timpul perioadei de izolare, când aproape toată lumea a rămas acasă, cumpărăturile online au devenit noul trend. Astfel, vânzările online au crescut, nu doar pentru alimente, dar și pentru haine și accesorii.
 aboneaza-te
cumparaturi online

În timpul perioadei de izolare, când aproape toată lumea a rămas acasă, cumpărăturile online au devenit noul trend. Astfel, vânzările online au crescut, nu doar pentru alimente, dar și pentru haine și accesorii. Cu toate acestea, cumpărătorii nu s-au grăbit să achiziționeze produse prea scumpe, relatează Reuters.

În SUA, rezidenții au putut apela la serviciul Afterpay, un credit pe termen scurt prin care li se împărțea achitarea plății bunurilor pe mai multe luni. Afterpay este una dintre puținele firme care oferă împrumuturi mici cumpărătorilor online, câștigându-și banii prin taxarea comercianților cu comisioane între 4% și 6%.

Aceste firme cu profil “cumpără acum și plătește mai târziu” (BNPL) au înregistrat un profit ridicat datorită numărului mare de cumpărători online în timpul pandemiei de coronavirus. Afacerea s-a dovedit a fi foarte înfloritoare în SUA, unde ajutorul primit de la stat a sporit vânzările de retail.

În prezent, unii investitori mizează pe faptul că lumea va continua să stea departe de mall-uri și va comanda online deoarece, chiar dacă restricțiile s-au ridicat, numărul cazurilor de coronavirus a crescut în mai multe țări din lume. Astfel, cumpărătorii vor continua să vizitele magazinele doar în mediul online sporind afacerile de tip BNPL.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii