Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cum și-a construit omul de afaceri Dan Cămârzan averea

Dan Cămârzan – omul de afaceri acuzat că și-ar fi ucis bunica și pe numele căruia a fost eliberat un mandat de arestare pe 30 de zile, potrivit Digi24 – a început să își construiască averea încă de pe băncile şcolii. La o nuntă din oraşul Oneşti l-a cunoscut pe un belgian care avea nevoie de tehnoredactarea unor cărţi. Priceput la calculatoare, a început o colaborare de câţiva ani cu belgianul. După ce a făcut primii bani în urma unei simple înţelegeri verbale, Cămârzan şi-a înfiinţat două firme de soluţii software în Braşov: Simple Words şi Diginesis. Nu a stat mult timp pe gânduri şi la scurt timp s-a reorientat către domeniul imobiliar, atât de îndrăgit de antreprenorii români înainte de prăbuşirea pieţei din 2008-2009.

Cum și-a construit omul de afaceri Dan Cămârzan averea

Cămârzan a construit la foc automat mai multe clădiri de birouri, pe care le-a închiriat multinaţionalelor cu afaceri în judeţul Braşov. Antreprenorul a dezvoltat, prin firma Kronvest, clădiri impunătoare printre care se numără Quabitat, LMS şi Velux. În aceeaşi perioadă a demarat şi Europe Residence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest. Cele 127 de apartamente construite au fost finalizate într-un timp record: mai puţin de nouă luni. Proiect amplu, Kronvest Business Park, în care plănuia să investească peste 20 de milioane de euro. Proiectul era format din trei clădiri de birouri cu 8, 9 şi, respectiv 16 etaje şi un heliport, şi este dezvoltat pe 30.000 de metri pătraţi. Kronvest Business Park trebuia să fie finalizat la începutul anului 2010, însă reticenţa băncilor în ceea ce priveşte finanţarea unor astfel de proiecte l-a determinat pe miliardar să pună pe hold construcţia.

Vezi care era averea lui Dan Camârzan în 2010

Dan Cămârzan era un împătimit al cluburilor din Braşov şi Bucureşti, preferatele sale fiind Bamboo şi Le Gaga. Cămârzan părea să guste din plin din plăcerile vieţii nocturne de miliardar, fiind zărit în cluburi alături de persoane notorii, precum Irinel Columbeanu sau Cătălin Botezatu. Omul de afaceri era pasionat de vacanţele exotice, dar şi de maşinile scumpe. În garajul lui Cămârzan puteau fi găsiţi bolizi de sute de mii de euro, precum Lamborghini Murcielago LP640, Aston Martin DB9 sau BMW X6.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii