Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Cum se spală banii în vreme de pandemie

Nu e nicio noutate că telefonul mobil este o sursă de bacterii – anumite studii spun că ar fi chiar de 18 ori mai murdar decât o toaletă publică; îl purtăm în permanență cu noi și, chiar dacă circulăm mai puțin zilele acestea, e posibil să-l lăsăm pe bancheta taxiului, să-l atingem de scaune în metrou sau tramvai ori de scanerul din supermarket dacă  folosim plata cu telefonul.
7Z9B0494

O companie americană care produce de zece ani echipamente pentru sterilizare a pus la punct un device denumit PhoneSoap, care sterilizează telefonul folosind ultravioletele. PhoneSoap asigură o curățare completă, de jur împrejur, a telefonului fără a produce căldură și fără emisii de noxe.

Un ciclu complet de sterilizare durează 10 minute în versiunea standard și cinci minute în varianta Pro. Dispozitivul se alimentează printr-un port USB și poate fi folosit și la sterilizarea cheilor, a căștilor wireless de tip AirPods, dar și a cardurilor de credit sau a ceasurilor inteligente. Prețul este de 79.95 USD, dar livrările vor fi desigur influențate de evoluția pandemiei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii