Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Cum se pregătesc curierii de Black Friday

Marii jucători din piața de curierat din România au investit milioane de euro în creșterea flotei și a numărului de angajați și s-au pregătit pe tot parcursul anului pentru un singur eveniment, Black Friday, care le aduce o dublare a livrărilor în doar câteva zile.
curierat

La sfârșitul lunii noiembrie, odată cu lansrea promoțiilor de Black Friday retailerii nu sunt singurii care își cresc volumul de muncă și de vânzări, companiile de curierat sunt pioni la fel de importanți în organizarea acestui eveniment.

Dacă anul trecut jucătorii din curierat au livrat cu până la 60% mai multe colete într-o zi de Black Friday, față de o zi obișnuită, în acest an ei se așteaptă ca aceste livrări să crească chiar cu peste 100%.

Vezi care sunt problemele pe care le-a întâmpinat DPD România în anii trecuți de Black Friday și cum intenționează să le gestioneze în acest an. Cu cât și-a mărit numărul de curieri Urgent Cargus pentru acest eveniment sau cât a investit FAN Courier în achiziționarea de noi autovehicule pentru a face față solicitărilor de Black Friday.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii