Cautare
, Contributor

Travel |
|

Cum se poate obţine viza pentru Dubai în cinci zile

avion_vacanta_aeroport.jpg
Agenţia de turism Flytime facilitează obţinerea de  vize pentru Emiratele Arabe Unite, în numai cinci zile lucrătoare de la transmiterea online a copiei după paşaport şi a achitării taxei de viză.

În contextul unei oferte tot mai variate a companiilor aeriene care oprerează în România pentru destinaţia Dubai, pe baza cererii în continuă creştere din partea clienţilor români pentru acest loc, agentia de turism Flytime, parte a Grupului Travel Time, a creat un serviciu  special pentru turistii care aleg să viziteze această destinaţie.

Serviciul presupune facilitarea obţinerii vizei, independent de achizitionarea sau nu a biletelor de avion, într-un timp maximum cinci zile lucrătoare după transmiterea copiei color a paşaportului şi transmiterea acestiea agenţiei de turism şi achitarea taxei de 100 de euro.

În cel mult 5 zile lucrătoare, viza se transmite solicitantului în format electronic , fiind valabilă 60 de zile de la  momentul emiterii şi 30 de zile de la intrarea în  Emiratele Arabe Unite.

În cele mai multe cazuri,  turistul aplică pentru obţinerea vizei pentru această destinaţie, direct la agenţia sau la compania de la care achiziţionează biletele de avion, dar totul se întamplă într-un timp mult mai lung (circa două săptămâni), iar turistul poate fi condiţionat şi de achiziţionarea biletelor de avion.

 “Acest serviciu este cu atât mai important cu cât facilitează accesul turistului la o destinaţie foarte în trend în această perioadă, Emiratele Arabe Unite, o destinaţie exotică, dar în acelaşi timp din ce în ce mai accesibilă şi pentru turiştii cu venituri medii. Considerăm că odată cu această facilitate şi în contextul unei oferte foarte generoase din partea companiilor aeriene cu destinaţia Dubai, numărul turiştilor care vor călători în Emiratele Arabe Unite va creşte semnificativ şi în perioada următoare – în anul 2012, numărul turiştilor care au ales Dubai ca destinaţie turistică s-a dublat faţă de numărul înregistrat în 2011”, a spus Andrei Ştefan, director general al grupului Travel Time.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii