FacebookTwitterLinkedIn

Cumpără mobilier ca pentru propria locuință

Evită să mai investești în obiecte de mobilier pentru birou. De cele mai multe ori este mai scump și are foarte puțină personalitate. Nu există nicio lege care să te oblige ca spațiul de lucru să fie liniar, așa că pune-ți latura creativă la treabă. Folosește canapele, mese și scaune normale, lasă-ți angajații să își aducă fotoliul preferat la locul de muncă, dacă asta îi va face să se simtă mai bine. Decorează cu multe plante, dacă spațiul este foarte mare. Îl vor face mai puțin copleșitor. Nu-ți fie teamă să creezi un mic paradis verde.

Alege lumina potrivită

Dacă nu ai cel mai luminos spațiu, asigură-te că lumina artificială este cea potrivită. Evită becurile simple sau neoanele – vor da senzația de răceală. Încearcă mai bine niște proiectoare, care să poată fi reglate oricând, în funcție de nevoile fiecăruia. Au o consistență cromatică excelentă și oferă un confort sporit.

Decorează pereții cu opere de artă și fotografii

Arta în stil office ar trebui să aibă semnificație în primul rând pentru oamenii care petrec cel mai mult timp în birou. Lasă-ți angajații să-și aducă tablouri cu ei sau cu familiile lor sau opere de artă care le sunt pe plac. Te-ar putea încânta și ideea de a decora cu postere sau opere de artă ale unor artiști locali, mai puțin cunoscuți.

Prospețimea, secretul succesului

Biroul tău va fi mai viu, dacă vei avea în el flori proaspete, fructe proaspete și gustări proaspete. Nu chiar în fiecare zi. Dacă vei aduce gogoși pentru toată lumea de două ori pe săptămână sau câteva buchete de trandafiri, vei reuși să dai o notă personală spațiului de lucru.

Ideile bune pot veni în ședințe, dar și în momentele de relaxare. Nu îți fie teamă să inovezi și la acest capitol. Asigură-te că cei alături de care lucrezi au și momente în care să își tragă sufletul, în care să citească niște pagini dintr-o carte sau să joace un darts. O mini-bibliotecă și câteva jocuri pot face minuni la birou.