Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Cum să-ți dai seama că beneficiezi de un masaj erotic de excepție!

Deși în general masajul erotic este o experiență care urmează anumiți pași, vei constata cu surprindere că nu fiecare salon oferă exact aceleași avantaje. Atunci când cauți un salon de masaj erotic în București trebuie să iei în calcul mai multe aspecte. Probabil ai încercat deja câteva sesiuni de masaj erotic și ai observat diferențele. Iată care sunt detaliile care pot face diferența și care-ți pot garanta că te bucuri de un masaj erotic de excepție. 

Atmosfera 

Experiența unui masaj erotic începe încă din momentul în care intri în salon, nu atunci când maseuza pune mâna pe tine pentru prima dată. Atmosfera este deosebit de importantă, deoarece ea va seta tonul interacțiunii. De la felul în care îți vorbesc maseuzele, până la ceea ce vei simți, totul face parte din această poveste. 

Că tot vorbeam de simțuri, primul lucru pe care-l vei observa este parfumul din camera de masaj. Acesta va fi deosebit de plăcut și te va ajuta să te simți mai relaxat, mai ales dacă ești la prima vizită. Anumite parfumuri sunt afrodisiace și vor potența experiența care te așteaptă. 

Apoi vei observa lumina, de obicei difuză, fapt care va contribui la senzația de intimitate, dar și muzica. În saloanele de top te vei bucura de muzică relaxantă și romantică, de obicei ascultată în surdină. Lasă-te învăluit de melodie și relaxează-te! 

Uleiul de masaj 

Un alt ingredient important va fi și uleiul de masaj, cel care va încinge atmosfera și va catifela mâinile maseuzei, dar și pielea ta. Maseuzele cu experiență vor alege doar uleiuri cu mirosuri delicate care desfată simțurile și le incită în același timp. 

Experiența maseuzei 

Poate cel mai important factor și el care va decide dacă până la urmă vei pleca mai relaxat de la salon, este chiar experiența maseuzei. Este adevărat, nimeni nu s-a născut învățat, dar aici intervine responsabilitatea salonului. În cele mai bune saloane vei descoperi exclusiv maseuze care au trecut printr-o perioadă de pregătire intensă. Acestea știu mai multe tehnici de masaj și chiar și cum să se adapteze la nevoile fiecărui client în parte. Pe lângă frumusețea și senzualitatea lor, cel mai important aspect este chiar atenția pe care o arată pentru fiecare sesiune de masaj erotic la care participă. 

Vei observa cât de bine sunt pregătite maseuzele chiar și prin felul în care vor conversa cu tine. Acestea vor avea mereu un ton senzual și aproape șoptit care să te atragă și să dea și mai multe mister experienței la care luați parte amândoi. 

Lenjeria specială 

Nu în ultimul rând, o mare parte din plăcerea resimțită în cadrul unei sesiuni de masaj erotic este și vizuală. Atât mișcările și atingerile maseuzei trebuie să fie senzuale, cât și felul în care arată. Dacă frumusețea fizică poate fi subiectivă, atunci putem spune cu siguranță că lenjeria de calitate poate pune în valoare pe oricine. Maseuzele de obicei vor fi îmbrăcate fie într-o lenjerie foarte fină, fie extrem de sumar. Crede-ne pe cuvânt, câteodată ai nevoie de o doză de mister! 

Ei bine, dacă ai observat toate aceste detalii, cu siguranță ești în locul potrivit. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii