Cautare
, Staff

Modă |
|

Cum să-ți creezi un mediu de lucru plăcut acasă

Din cauza pandemiei de COVID-19, mulți dintre noi suntem nevoiți să lucrăm de acasă. Acest lucru vine la pachet și cu o serie de dificultăți și întrebări. Una dintre ele este cu ce ne îmbrăcăm cât timp lucrăm de acasă. Sigur, este să comod să ne dăm jos din pat și să rămânem în pijama toată ziua. Însă nu este neapărat o metodă eficientă. Iată cinci sugestii de care să ții cont când muncești de acasă.
 aboneaza-te
work from home

1. Pijamalele sunt pentru dormit, nu pentru muncit 

Cum probabil ai citit în ghidurile pentru munca de acasă, acestea recomandă să îți creezi un spațiu separat, dedicat pentru muncă. La fel ar trebui să îți îndemni și corpul să se pregătească pentru o nouă zi de lucru, schimbându-te în ceva puțin mai îngrijit. Este confortabil să lucrezi în pijama, însă hainele de zi îți vor reaminti că este timpul să te apuci de treabă.

2. Piesele clasice îți vor deveni prietene

Deci, ce ar trebui mai exact să porți? Piese clasice, confortabile și sofisticate în același timp. E vorba de pulovere din cașmir, tricouri moi tricotate și blugi elastici. Nu este nevoie să te simți incomod în timp ce lucrezi de acasă, așa că alege țesături de calitate și texturi moi.

3. Menține o rutină simplă de frumusețe

Fiindcă nu te mai întâlnești cu colegii, este posibil să ai mai multe videoconferințe decât de obicei. Din acest motiv, ar trebui să îți formezi o  rutină simplă de înfrumusețare dimineața, în cazul în care apar chat-uri video de ultim moment.

Nu trebuie să aplici toate straturile de machiaj pe care le folosești în mod normal. Un pic de anticearcăn, de rimel și de culoare pe buze ar trebui să facă minuni. Nu uitați să îți perii părul.

4. Reîndrăgostește-te de mai multe straturi de haine

Când stai mai mult timp nemișcat, este posibil să ți se facă frig. Sau să nu găsești temperatura ideală în casă. Un cardigan supradimensionat peste o bluză confortabilă poate fi o soluție în lupta cu frigul. Dacă suferi de sindromul picioarelor veșnic reci, acoperă-le cu o pătură tricotată, groasă.

5. Fă o mică investiție în papuci dichisiți

Statul acasă nu înseamnă automat un stil vestimentar plictisitor. Dacă nu ai deja o pereche de papuci moi și călduroși, dar în același timp cocheți, acum este momentul să faci o astfel de achiziție.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii