Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Cum să porți blugii rupți?

În anii 1970, punkiști au fost primii care au rupt tricourile și pantalonii, iar blugii nu au făcut excepție. Obiectivul? Rezistă neprihănirii de sine, personalizându-ți hainele. Astăzi, blugii rupți pe care îi poți găsi pe Foggi.ro au devenit în mod ciudat o modă urmată de mulți: suntem departe de nonconformismul punk. 

 

Nu te mai înarmezi cu foarfeca pentru a o reinventa, îi cumperi gata făcuți, deja rupți. Și aceste modele se vând de obicei cu mai mult decât blugi în stare bună. Destul de plăcut de purtat vara deoarece lasă să treacă aerul, dar de evitat iarna ca să nu răcești!

 

A purta blugi rupți este o artă, într-adevăr. S-au făcut bine, arată bine și chic, dar ești cu inima strânsă pentru că nu vrei să arăți ca Donnie Wahlberg în turneul New Kids on the Block.

Este clar că blugii rupți nu sunt o tendință nouă – deloc apropiată. Stilul blugilor rupți a căzut și a ieșit din modă din anii 1980, dar se pare că în ultimele timpuri acestea sunt mai populare ca niciodată. Între vedetele de pe stradă, împerecherea stilurilor blugilor rupți cu genți la celebrități precum Gigi Hadid, Kim Kardashian, Rihanna, Kendall Jenner și Selena Gomez purtând tot timpul blugi rupți, aceștia sunt peste tot.

 

Ești și tu sedusă de trendul blugilor rupți? Înainte de a-i purta cu mândrie, îți oferim câteva sfaturi pentru a arăta elegant cu această piesă ușor riscantă!

 

Dacă ești o fashionistă care nu are blugi rupți în dulap ridică mâna! În acest an este o piesă esențială. 

 

Capcane de evitat 

A arăta elegant în blugi rupți este mai puțin evident decât pare. Spre deosebire de alte denimuri, acești pantaloni nu merg cu orice! 

– Înainte de a începe, trebuie să alegi blugii potriviți. Evită-i pe cei personalizați cu nenumărate găuri precum și pe cea cu găuri prea mari care transformă pantalonii în pantaloni scurți/blugi fără formă și de nedescris! Îi poți lăsa pe seama adolescenților.

– La revedere blugi skinny slim! Optează pentru o blugi boyfriend sau chiar blugi drepți… exact opusul blugilor skinny care sunt ca o a doua piele.

– Șlapii cu un top strâns. Blugii groși arată deja multă piele. Nu este nevoie să adăugi un strat în plus. O mică estompare a siluetei te va împiedica să te scufunzi în vulgar.

 

Cu ce ​​să porți blugi rupți?

După ce ați găsit blugii potriviți, tot ce trebuie să faci este să îi combini cu piesele potrivite pentru un aspect 100% la modă.

– Un top liber. Un tricou alb, un pulover de vară suplu, o bluză largă, chiar festonată, cu blugi rupți este potrivirea potrivită! Pentru muncă, poți, de asemenea, să strecori o cămașă albă sub puloverul lejer pentru a oferi denimului mai multă seriozitate. 

– O jachetă fluidă. Un trench de vară, fluid și lung, un saharian, un blazer… Aspectul ușor sălbatic, înșelător neglijat oferă o parte puțin sofisticată blugilor rupți. 

– Pantofi stiletto. Nu există nimic ca o pereche de pantofi stiletto care să aducă blugii rupți în lumea modei. Culoare neagră, clasică sau nudă pentru un stil răcoritor. Tenisii se potrivesc și ei, dar dau imediat un aspect mai relaxat și mai puțin ascuțit. 

– Căldură. Pentru a contrabalansa partea ușor grunge a blugilor rupți, te poți îmbrăca cu haine de cocon, cum ar fi un pulover mare larg sau o haină roz bubblegum.

 

Iata o selecție de variante pe care le poți folosi atunci când vrei să porți blugi rupți:

 1. Cu un tricou alb liber și o geacă neagră pentru motocicliști
 2. Cu pantofi stiletto și un blazer
 3. Cu un pulover negru și o pălărie burgundi
 4. Cu un palton roz bubblegum
 5. Cu un tricou alb de bază și adidași negri
 6. Cu un pulover supradimensionat și botine
 7. Cu un tricou cu mesaj și un blazer negru
 8. Cu pantofi stiletto și o cămașă sub un pulover mare
 9. Cu sandale cu toc și o jachetă bomber fără mâneci
 10. Cu un tricou rock și cizme negre
 11. Cu un tricou alb și un blazer colorat
 12. Cu un cardigan lung și sandale cu toc
 13. Cu o cămașă și adidași albi

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii