Cautare
, Redactor Forbes România

Industrie |
|

Cum să nu mai plătești taxa de livrare: Uber Eats introduce opțiunea Pick-up prin care îți poți ridica personal și comanda, direct de la restaurant

Uber Eats introduce în România posibilitatea de a-ți ridica personal mâncarea comandată prin intermediul aplicației, potrvit unui anunț al serviciului de livrare.
 aboneaza-te
Krzysiek Radoszewski

București este printre primele orașe pilot din Europa Centrală și de Est unde este implementată noua funcționalitate.

Peste 300 de restaurante s-au alăturat programului pilot până acum. Opțiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare de 7,5 lei și posibilitatea de a-ți ridica comanda fără să aștepți în plus în timpul pauzei de prânz sau în drumul către casă.

Prin această opțiune, Uber Eats pune la dispoziția utilizatorilor o modalitatea rapidă și facilă prin care pot avea acces la mâncarea preferată – chiar dacă este vorba de cafea-to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului. București este unul dintre puținele orașe din Europa unde opțiunea este disponibilă, alături de Paris, Londra, Stockholm sau Varșovia. Printre restaurantele care s-au înscris în program se numără Nicolai, Atelierul de Tarte, Caru cu bere, Gyros Thessaloniki sau Oro Toro.

Opțiunea „Pick-up” va oferi restaurantelor o alternativă de a-și crește afacerile cu ajutorul Eats și va pune la dispoziția utilizatorilor o modalitate rapidă, ușoară și accesibilă de a comanda mâncare de la restaurantele preferate.

„Ne dorim să sprijinim restaurantele pentru ca acestea să devină afaceri prospere. De aceea, lansăm un nou serviciu pentru a ajuta restaurantele să își dezvolte afacerea, în timp ce oferim utilizatorilor o modalitatea rapidă și convenabilă de a comanda mâncare la pachet, fie că e vorba de o cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului. Deși serviciul este un test și o oportunitate pentru noi de a învăța, așteptăm cu nerăbdare feedback-ul utilizatorilor înainte de a optimiza și de a extinde opțiunea”, a declarat Chris Radoszewski, Manager General pentru Uber Eats CEE.

Vezi și: Uber Eats la un an de la lansarea în România. Krzysiek Radoszewski (General Manager Uber Eats CEE): România este lider în regiune în ceea ce privește varietatea felurilor de mâncare livrate

Opțiunea Pick-up a fost lansată la începutul acestui an în SUA. Astăzi, peste 1.000 de restaurante din numeroase orașe precum Austin, San Diego, Dallas și Phoenix permit ridicarea personală a comenzii.

După un debut de succes în SUA, Londra și Paris au fost primele orașele din Europa care au introdus opțiunea Pick-up în martie anul acesta. Azi, peste 2.000 de orașe din Marea Britanie și Franța oferă această funcționalitate.

 

Cum poate fi plasată o comandă cu opțiunea Pick-up?

Atunci când plasezi o comandă pe Uber Eats, selectează modalitatea de livrare Pick-up. Odată ce ai plasat comanda, vei putea să vezi când este gata de ridicare. De asemenea, aplicația îți va arăta și care sunt cele mai apropiate restaurante care oferă această nouă opțiune.

Uber Eats are peste 220.000 restaurante partenere în peste 500 de orașe din peste 36 de țări, conform datelor aferente pentru Q4, 2018. În România, serviciul a fost lansat în 2018, și în prezent are peste 700 de restaurante partenere în București, de la localuri mici, afaceri de familie, până la mari lanțuri de restaurante. Durata medie de livrare a unei comenzi în București este de 36 de minute. Conform unui sondaj în rândul restaurantelor de top, colaborarea cu Uber Eats a ajutat 72% dintre proprietarii de restaurante să își crească afacerea, în timp de 47% dintre aceștia au raportat o creștere între 10% și 30%. 31% dintre respondenți se gândesc să angajeze mai mult personal pentru a acoperi numărul de comenzi în creștere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii