FacebookTwitterLinkedIn

Ce ne recomanzi atunci când decidem să plecăm în vacanță, dar mașina pe care o deținem nu pare potrivită?

Nimic nu ne aduce satisfacție mai mare decât o călătorie lungă și relaxantă într-un loc care ne oferă liniște. Dar da, nu orice mașină este potrivita să ne devină partener de drum, iar atunci când scopul nostru este să ne simțim cât mai bine, ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca aceasta să nu se ridice la nivelul așteptărilor.

De la alegerea obiectelor pe care le luăm în bagaj, până la stabilirea destinației  și a itinerariului, pregătirile de vacanță trebuie puse la punct foarte bine înainte de a porni la drum. Un factor important pe care trebuie să îl avem în vedere este calitatea călătoriei oferită de mai multe caracteristici ale mașinii. Confortul, siguranța și fiabilitatea sunt doar câteva dintre aspectele pe care partenerul tău auto trebuie să le îndeplinească. Dar nu întotdeauna dispui de o astfel de mașină și de cele mai multe ori închirierea ei este o opțiune mult mai convenabilă.

Care este cel mai important aspect la care trebuie să ne raportăm atunci când plecăm la drum?

Atunci când călătoriile pe distanțe lungi sunt incomode, acesta este principalul semn că mașina pe care o conducem nu este cea mai bună alegere. Plăcerea de a conduce idealul este atunci când toți pasagerii ajung la destinație odihniți, relaxați și pregătiți să străbată întreaga lume. Iar pentru asta avem nevoie de un vehicul care ne oferă spațiu suficient pentru confortul nostru și al celor dragi, spațiu pentru depozitare și dorința de a continua să conducem.

De la Mercedes-Benz Clasa S la Range Rover Vogue, MSI Premium Cars are grijă să se gândească la toate detaliile unei călătorii perfecte, elegante și confortabile. Comportament rafinat, detalii alese cu grijă, lux și eleganță, Range Rover Vogue ne creează un habitaclu în care relaxarea și confortul se regăsesc din plin.

Putem evita plictiseala atunci cand avem de parcurs un drum lung până la destinație?

Indiferent de vârsta pe care o avem, nicio călătorie nu ni se pare completă fără divertisment și spirit de aventură. Cu toții vrem să evităm momentul în care monotonia se instalează în vehicul, iar copiii și adolescenții încep să găsească plictisitoare orele petrecute in mașină.

În acest sens, vă recomand Mercedes-Benz GLC Coupé, varianta perfectă atât pentru distracția celor mari, dar și a celor mici. Un SUV cu personalitate pentru întreaga familie, echipat cu sistem audio, astfel încât melodiile preferate vor răsuna pe tot parcursul călătoriei. Se adaptează oricărui tip de traseu, iar adulții își primesc și ei porția lor de distracție și adrenalină. O combinație între SUV și coupé, în care toți pasagerii sunt distrați și relaxați până la destinație. Conectivitatea wireless, integrarea smartphone, comanda vocală sunt doar câteva dintre beneficiile unui Mercedes-Benz GLC Coupé.

Cum putem să avem parte de toate condițiile, dar să ne încadrăm și în buget?

Mai mulți bani economisiți, mai multă distracție și posibilități de divertisment. O călătorie ne poate aduce satisfacții mari, iar dacă ajungem la destinație rapid și fără costuri exagerate, totul devine o plăcere. Atunci când ne alegem autovehiculul, ne dorim să fie eficient din toate punctele de vedere, econom și să dispună de opțiuni de optimizare a consumului de carburant. De la Mercedes-Benz A Class până la BMW X1, putem alege între o mașină de talie standard și un SUV cu condiții perfecte pentru călătoria ideală și costuri accesibile.

Ne putem asigura că nu vom avea parte de evenimente neplăcute la volanul unei mașini de închiriat?

Călătoriile pe distanțe lungi și orele petrecute la volan, pot duce la evenimente neplăcute, iar siguranța noastră și a celor dragi este o prioritate. Noi ne-am preocupat și de acest aspect și am pus la dispoziție spre închiriere, Mercedes-Benz Clasa A ce se dovedește a fi o mașină sigură pentru întreaga familie, cu 92% protecție pentru pietoni, sistem de frânare de urgență, o funcție ce menține mașina pe banda de circulație și cu un sistem ce controlează nivelul oboselii in trafic.

Toate mașinile pe care le găsiți în flota MSI Premium Cars dispun de multiple dotări folositoare pentru siguranța noastră pe întreaga durată a călătoriei. Printre ele putem menționa sistemele automate de frânare, de limitare a vitezei sau recunoașterea urmelor de oboseală. Comenzile vocale ne ușurează acțiunile pe care dorim să le facem la volan, astfel încât întreaga atenție să fie îndreptată asupra drumului.

Cum alegem mașina ideală nevoilor noastre?

Suntem diferiți și, implicit, avem preferințe diverse, însă acest lucru nu ne oprește să ne mulțumim toți clienții și să le oferim cele mai bune opțiuni în materie de mașini de închiriat. Oferim doar variante premium, care cu siguranță se vor ridica la nivelul așteptărilor. Fiecare mașină din flota MSI Premium Cars se pretează unui anumit tip de destinație și unui anumit scop. Punem la dispoziție autovehicule pentru călătoriile în scop de distracție, dar și în interes de afaceri. Fie la munte, fie la mare sau în inima orașului, vara este perioada care ne duce cu gândul la vacanță.

Pentru zonele muntoase, unde drumurile sunt mai greu de parcurs, mai înguste și nu sunt complet accesibile, autovehiculul pe care îl închiriați trebuie să aibă aptitudinile necesare pentru a face față provocării la aventură. BMW X5 este una dintre mașinile pe care le punem la dispoziție și care se pliază perfect atât in zonele de munte, cât și in celelalte medii. Dispune de o rezistență mare pe teren accidentat, putere mare de tracțiune și, în același timp, de spațiu și confort. Astfel veți avea parte de cea mai frumoasă experiență.

Dacă sunteți iubitori ai călătoriilor urbane, atât la noi în țară, cât și în afara acesteia, aveți nevoie de o mașină ușor de condus, confortabilă și fiabilă. Așa cum v-am povestit deja, consumul de carburant și bugetul sunt aspecte foarte importante în alegerea autovehiculului cu care ne dorim să pornim la drum. De aceea, vă recomandăm fie un BMW Seria 1, fie un Mercedes GLA, mașini cu dimensiuni reduse, ușor de strecurat prin aglomerația urbană, chiar și in inima orașului, econome, dar și elegante, cu care sigur veți atrage toate privirile.

De ce să fie MSI Premium Cars prima opțiune atunci când ne gândim să închiriem o mașină premium?

Sub motto-ul “Rent Smart, Drive Premium” și cu standarde ridicate în materie de mașini de lux,  MSI Premium Cars este simbolul închirierii mașinilor de ultimă generație, fie că ai nevoie de o mașina pe o perioada scurtă sau lungă de timp, în scop de afaceri sau pentru o călătorie în străinătate. Eleganța, confortul și stilul sunt doar câteva dintre calitățile pe care ne dorim să le transformăm în sloganul echipei noastre și cu ajutorul cărora vrem să vă demonstrăm că putem fi pe primul loc în preferințele voastre de închirieri auto premium.

Standardele ridicate în materie de confort și lux sunt semnătura MSI Premium Cars. Scopul nostru este să oferim mașini de ultimă generaţie, punând accent pe confortul şi siguranţa clienţilor. Se întâmplă constant să simțim nevoia unei evadări din cotidian, a unei deconectări de grijile zilnice, iar cel mai bun medicament pentru suflet și pentru minte îl reprezintă călătoria.