Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Internet |
|

Cum să foloseşti LinkedIn pentru a avansa în carieră

LinkedIn a adăugat noi particularităţi  care facilitează branding-ul personal, astfel încât site-ul te ajută să gestionezi mai bine toate aspectele virtuale ale carierei tale. Dintre  caracteristicile disponibile, le- am selectat pe cele mai utile. (Traducere de Alexandra Ursu)
Reid Hoffman

Pentru o mai bună vizibilitate și credibilitate: Profilul tău

Profilul tău de LinkedIn te reprezintă. LinkedIn este locul în care oamenii pot afla despre tine, iar pentru cei cu putere de decizie vizibilitatea este un factor important. Cu toate proprietățile care te ajută să-ți personalizezi profilul ( ca de exemplu personalizarea imaginii de backround şi a secțiunilor profilului tău)  îți poți schița un portret convingător care să corespundă cu valoarea pe care vrei să o transmiți.

Profilul tău poate detalia portofoliul tău şi include realizările-cheie din cariera ta de succes. Întrucât este un document virtual “viu”, profilul tău se extinde odată cu dezvoltarea ta. Acum poți chiar să adaugi rapoarte, documente, imagini, prezentări și clipuri la profilul tău,  și poți oferi o experiență multimedia.

 

Blogging-ul

Versiunea lungă de publicare al plaformei LinkedIn îți oferă oportunitatea de  a-ţi demonstra abilitățile  de leadership, iar astfel poţi dobândi mai multă vizibilitate. Cu un singur click, milioane de membri pot avea acces la gândurile tale (reţeaua are 330 de milioane de membri).

 

Construiește-ți și alimentează-ți rețeaua

 

Poți folosi LikedIn-ul ca singurul tău instrument de relaţionare ca  manager. Reţeaua îți permite să copiezi propriile contactele de pe iPhone și email. Datorită funcţiei de personalizare, îți poți organiza și grupa contactele, şi, de asemenea, poți face din LinkedIn  un fel de magazin one-stop-shop pentru networking.

Un instrument  extrem  de valoros şi puţin ştiut  este cel de status al relației, care se găsește în josul pozei oricărui contact. Cu un singur click,  poți recepționa și afla informații fundamentale despre contactele tale. LinkedIn de asemenea îți pune la dispoziție posibilitatea de a-ți organiza conversațiile, de a-ţi reaminti cum v-ați cunoscut, și chiar îți poți seta memento-uri astfel încât contactele tale cheie să nu te uite.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii