FacebookTwitterLinkedIn

Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmăreşte dezvoltarea de competenţe şi abilităţi prin metode de educaţie non-formală şi se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Următoarea sesiune de training se va desfăşura pe 14 şi 15 februarie la sediul Fundaţiei Româno-Americane şi va fi dedicată dezvoltării competenţelor de management de proiect. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.ro/seminar. Aplicaţiile sunt deschise până vineri, 1 februarie, iar rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate vineri, 8 februarie.

Managementul proiectelor este o competenţă cheie pentru tinerii pasionaţi de dezvoltarea lor personală şi profesională, şi, în acelaşi timp, una dintre abilităţile care nu se dezvoltă cu uşurinţă pe băncile şcolii. La Weekend Seminar participanţii vor înţelege care sunt procesele caracteristice managementului de proiect şi vor învăţa cum să gestioneze echipa, activităţile şi bugetul unui proiect pentru a atinge rezultatele dorite. 

Sesiunea de training va fi susţinută de Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv Akcees şi trainer profesionist cu o experienţă de peste 6 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. Noţiunile teoretice vor fi puse în practică prin studii de caz şi aplicaţii interactive, iar la final tinerii vor şti să aplice metode eficiente pentru a-şi conduce cu succes propriile proiecte. În plus, invitaţi speciali care ocupă poziţii cheie în industrie vor fi alături de participanţi pentru a le împărtăşi secrete din propria experienţă.

„Managementul proiectelor este o competenţă „hard” care nu trebuie să îi lipsească unui tânăr, indiferent că este antreprenor, angajat sau voluntar într-un ONG. Ne bucurăm că avem ocazia să dezvoltăm aceste competenţe în cadrul Weekend Seminar şi mulţumim BRD Groupe Société Générale, care a făcut posibil ca acest program să fie disponibil gratuit tinerilor talentaţi.”, a declarat Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv şi trainer Akcees.