Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cum să ajungi un bun profesionist în comunicare, „tocindu-ți coatele” la Saatchi & Saatchi X Publicitate

Saatchi & Saatchi X Publicitate anunță lansarea proiectului „Cum să devii cel/cea mai bun/ă profesionist/ă” – program de consiliere și orientare profesională pentru studenții interesați să lucreze în domeniile comunicării, publicității și relațiilor publice (PR).
?????????????????????????????

Acest program de consiliere profesională le oferă studenților posibilitatea de a realiza prima lor campanie publicitară în cadrul Saatchi & Saatchi, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din România.

Programul se adresează studenților sau masteranzilor la Marketing, Comunicare, Arte, Management și alte specializări în domenii socio-umane.

Timp de un an, 360 de studenți interesați să lucreze în domeniile comunicării și al relațiilor publice îşi dezvoltă cunoştinţele şi abilităţile pentru a crea prima campanie de comunicare din cariera lor. Fiecare serie de 15 studenți parcurge 2 module, unul teoretic și unul practic, în decursul a două săptămâni.

Pe parcursul primei săptămâni, participanții se vor familiariza cu activitatea desfăşurată în toate departamentele agenției: client service (relații clienți), strategie, creație, online, social media, audio-video, DTP (pregătire și producție tipar).

În a doua săptămână, studenții, împărțiți în trei echipe, primesc un brief concret de la un client și vor avea ocazia să îşi exerseze cunoștințele acumulate, prin realizarea unei propuneri pentru o campanie de comunicare. Pe parcursul programului fiecare beneficiar se bucură de îndrumarea experților Saatchi & Saatchi implicaţi în proiect, astfel încât soluțiile propuse de ei clienților să răspundă cât mai bine briefului primit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii