FacebookTwitterLinkedIn

Producătorul Heineken România a consumat pentru brandurile sale promovate pe televiziune un volum de 33.383 GRP’30 target comercial, în perioada 1 ianuarie – 31 august a.c. Este cel mai mare buget dintre cei patru mari producători de pe piața românească. Volumul de audiență este la nivelul anului trecut (scădere de 1,7%) Heineken România a derulat campanii pentru Bucegi, Ciuc, Golden Brau, Heineken și Neumarkt.

Bergenbier S.A. și-a intensificat „bombardamentul” pe micile ecrane, acumulând un volum total de 21.269 GRP’30 target comercial în creștere cu 13,4% față de anul trecut. Din portofoliul Bergenbier S.A. au fost promovate mărcile Beck’s, Bergenbier, Noroc, Staropramen și Stella Artois.

VEZI TOPUL CELOR MAI VIZIBILE MĂRCI DE BERE PE REȚELELE DE SOCIALIZARE!

Ursus Breweries a comandat campanii care au strâns 19.202 GRP’30 pe targetul comercial. Volumul este mare mare cu 6% față de aceeași perioadă a anului trecut. Au fost promovate brandurile Ciucaș, Grolsch, Peroni, Redd’s, Timișoreana și Ursus.

La rândul său, United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a investit pentru 7.920 GRP’30 target comercial, în creștere cu 24,3% față de anul trecut. Brandurile care s-au bucurat de vizbilitate au fost Carlsberg, Holsten, Skol și Tuborg.

CITEȘTE TOPUL CELOR MAI PROMOVATE MĂRCI DE BERE PE TELEVIZIUNE!