Cautare
, Contributor

IT |
|

Cum puteţi plăti cursa de taxi direct de pe smartphone

smartphone-with-apps-thumb19122977.jpg
  Pentru prima dată în Romînia este disponibilă plata cu cardul direct din aplicaţie pentru o cursă cu taxiul. Acest lucru este posibil prin intermediul StarTaxi aplicația mobilă care permite comanda rapidă a unui taxi direct de pe smartphone, fără să mai suni la dispecerat.

Soluția de plată este oferită de PayU, principalul integrator de plăți online din România.

Aplicaţia este disponibilă gratuit şi permite unui utilizator să își comande un taxi licențiat, să vadă poziția lui pe hartă în timp real, să aleagă un anumit șofer pe baza comentariilor și a calificativelor acestuia, acordate de clienții anteriori și să comunice prin chat cu acesta dacă este necesar.

“Star Taxi este un punct de referință atât pentru aplicațiile mobile, cât și pentru serviciile de taxi. Implementarea plății direct din aplicație împreună cu PayU este o dezvoltare firească: vrem să le oferim utilizatorilor opțiuni complete, servicii integrate, corelate cu toate celelalte beneficii ale unei aplicații pentru telefoane inteligente”, a spus Florin Stoian, CEO Star Taxi.

Aplicația Star Taxi are, până în prezent, peste 100.000 de descărcări pe platformele iOS și Android. Aproximativ 1.500 de șoferi sunt disponibili, prin intermediul aplicației, în cele 6 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Constanța, Iași. La şase luni de când a fost lansată posibilitatea de a comanda un taxi prin intermediul unui smartphone, însă cu menţiunea că plata se făcea tradiţional, au fost date 750.000 de comenzi.

În România, PayU este lider pe piața de plăți online, cu peste 2,8 milioane de tranzacții procesate în 2012 în valoare de 176,4 milioane de euro și o cotă de 80% din volumul total al Romcard. Din 2006 până în prezent, compania a procesat 87% din volumul total al plăților online declarat de către jucătorii din piață.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii