FacebookTwitterLinkedIn

Angloville este un program destinat în principal adulților, care timp de 6 zile, vor interacționa doar în limba engleză, cu vorbitori nativi, pe diverse teme. Cursanții vor învăța cum să creeze și să livreze prezentări, să colaboreze în echipă, să conducă o dezbatere sau o negociere, sau să susțină o simplă discuție la telefon. Toate acestea într-un mediu relaxant, și cu ajutorul unor mentori din țări precum Australia, USA, UK, și Irlanda.

Programul este disponibil, de asemenea, și în varianta pentru tineri și copii (Angloville Junior targetează persoanele cu vârste între 12 și 19 ani, care au cunoștințe de bază de limba engleza și doresc să-și îmbunătățească fluența verbal).

ADRIAN BITA„Compania estimează să organizeze cel puțin 12 programe pentru un total de 180 de clienți care să reflecte la final de an o cifră de afaceri de 120.000 dolari pentru fiecare piață”, spune Adrian Bita, country manager și co-fondator Angloville Romania.

Angloville, cu o cifră de afaceri de 1,5 milioane de dolari la nivel mondial, și-a început activitatea în 2011, în Polonia, și a pornit la drum ca un startup. Business-ul a fost creat după ideea a doi tineri polonezi care au fost împreuna la studii în Marea Britanie. Începand cu anul 2014 fondatorii companiei au decis să extindă compania și la nivel global, cautând parteneri locali în țările vizate. Până acum sunt prezenți în Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia și România.

Pe viitor, Angloville anunță lansarea programelor în dezvoltarea aplicației mobile și online denumită Tutlo, pentru conectarea directă, în orice moment a persoanelor care doresc să învețe și să practice limba engleză cu vorbitori nativi din întreaga lume. Aplicația va permite tuturor utilizatorilor să intre în contact cu vorbitorii nativi pentru lecții de câte 20 minute, 3 zile pe săptămână, să efectueze sesiuni 1 la 1 cu scopul de a lucra în mod regulat la îmbunătățirea aptitudinilor lingvistice.