Cautare
, Contributor

Travel |
|

Cum poţi ajunge ieftin în Delta Dunării

Agenţia de turism Genius Travel a lansat programul „Delta Dunării pentru toți”, care își propune să promoveze Delta Dunării și să o așeze pe harta celor mai dorite destinații de vacanță.

„Delta Dunării pentru toți” este disponibil doar prin intermediul agenției Genius Travel și oferă două tipuri de pachete turistice, unul de două nopți și altul de trei nopți de cazare la Hotelul Genius Delta Resort, clasificat la trei stele.

„Pachetul marca Genius Travel este gândit astfel încât fiecare turist care va ajunge în Deltă să își dorească să revină în fiecare an în acest loc unic în lume. Am construit acest sejur la tarife accesibile pentru a putea atrage cât mai mulți români în această zonă extraordinară”, spune Bogdan Ștefan, director general Genius Travel.

Pachetul cu două nopți de cazare pornește de la 349 lei, iar cel cu trei nopți de cazare de la 449 lei. Hotelul este disponibil exclusiv pentru pachete turistice contractate de la agenție. În trei săptămâni de la avanpremiera proiectului, în cadrul Târgului de Turism al României, s-au vândut aproximativ 300 de pachete pentru Delta Dunării prin acest program.

„Genius Travel pune la dispoziția turiștilor plecări din București, Pitești și Ploiești. Pentru ambele pachete turistice sunt incluse în preț: transportul cu autocarul, transfer și pensiune completă. De asemenea, turiștii beneficiază și de o excursie cu barca „Descoperă Delta Dunării”, în care pot vedea toate atracțiile pe care acest loc minunat le are de oferit”, explică şeful Genius Travel.

Hotelul Genius Delta Resort a fost preluat anul trecut de către agenția de turism Genius Travel și reconstruit în urma unei investiții de 150.000 euro. Unitatea de cazare se întinde pe o suprafață de 10.000 mp și este amplasat la intersecția brațului Sf. Gheorghe cu canalul Uzlina, în localitatea Uzlina, comuna Murighiol, bucurându-se de una dintre cele mai spectaculoase locații din Delta Dunării. Genius Delta Resort dispune de 31 de spații de cazare, structurate într-un corp de clădire principal și patru vile. Corpul principal este compus din 12 camere duble și trei apartamente, fiecare apartament beneficiind de un dormitor și o zonă de living cu o canapea extensibilă. Vilele dispun de 16 apartamente, fiecare compus dintr-un dormitor și o zonă de living, la fel, cu canapea extensibilă.

„Construit în armonie perfectă cu natura, Genius Delta Resort este pregătit să ofere turiștilor care vin aici experiențe de vacanță minunate. De asemenea, poziția sa oferă acces direct la brațul Sf. Gheorghe, cât și la canalul Uzlina, cu ajutorul unor pontoane ideale, atât pentru partide de pescuit de neuitat, cât și pentru a admira frumusețile naturii”, argumentează Bogdan Ștefan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii