Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Cum obții cele mai reușite fotografii și o experiență de utilizare superioară cu Huawei P40 Pro

Huawei P40 Series, care include vârfurile de gamă P40, P40 Pro și P40 Pro+ se remarcă printr-un design inovator și le oferă utilizatorilor acces la cele mai avansate tehnologii în materie de fotografiere.

Huawei P40 Pro este smartphone-ul care setează noi standarde în materie de fotografie, fiind mixul perfect între o cameră foto foarte performantă și un design aparte, care emană eleganță.

Smartphone-ul este alegerea ideală pentru utilizatorii care își doresc o performanță îmbunătățită și o calitate superioară, însă în același timp vor să aibă în buzunarul lor un dispozitiv care să le susțină pasiunea pentru fotografie.

Cele mai bune camere foto ale anului 2020

Performanța camerelor Huawei P40 Series a fost recunoscută și anul acesta la nivel internațional. Vârfurile de gamă Huawei P40, Huawei P40 Pro și Huawei P40 Pro+ au primit premiul pentru  cele mai bune camere foto din anul 2020 din partea Technical Image Press Association (TIPA), asociație care acordă anual premiile companiilor și produselor care oferă cea mai bună calitate, performanță și valoare consumatorilor.

Huawei P40 aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, având o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul de până la 50x.

Mai mult, ansamblul de camere quad Ultra Vision Leica al Huawei P40 Pro a fost evaluat de DxOMarks, sistemul care evaluează amănunțit calitatea imaginii camerelor smartphone-urilor, cu cel mai mare scor înregistrat vreodată, ceea ce extinde semnificativ posibilitatea de fotografie și înrgistrare video.

Astfel, pasionații de fotografie vor reuși să capteze imagini impecabile folosind funcțiile camerei smartphone-ului Huawei P40, indiferent de condiții și contextul în care sunt realizate.

Calitatea premium a imaginii este redată de tehnologiile inovatoare integrate. Cele mai notabile funcții ale camerei includ algoritmii AI pentru balansul de alb, inclusiv pentru optimizarea tonului și texturii pielii, un interval dinamic îmbunătățit și performanță în condiții de luminozitate scăzută.

De asemenea, camera smartphone-ului include senzori pentru temperatura de culoare, capacitate de focalizare pe toți pixelii și XD Fusion Engine pentru zoom fluid și optimizarea calității imaginii.

Armonie între un design special și culori impresionante

Design-ul Huawei P40 Series, inspirat din echilibrul fluid al apei, le permite utilizatorilor să își exprime personalitatea. Vârfurile de gamă îmbină tehnologia avansată cu o estetică atractivă, adaptată la tendințele aflate în continuă schimbare.

Noul ecran HUAWEI Quad-curve Overflow este ușor curbat de la centru la cele patru laturi, iar Huawei P40 Pro vine cu primul afișaj curbat din industrie pe toate cele patru laturi, pentru a oferi o experiență de vizionare echilibrată. Utilizarea smartphone-ului jonglează cu libertatea și limitările mișcării, ergonomia fiind oferită de curbele telefonului, care poate fi folosit cu ușurință.

Colțurile rotunjite ale HUAWEI P40 Pro și P40 Pro+ au fost concepute pentru a oferi tranziții fluide între margini, părțile laterale și colțuri, creând o experiență de vizionare captivantă. Pentru acest lucru, a fost implementată o tehnologie avansată de încapsulare a afișajului, care îmbină perfect sticla și metalul, astfel încât nu se poată simți unde se termină ecranul și unde începe carcasa posterioară. Această abordare a dus la realizarea unor rame ultra-înguste, oferind în același timp o protecție mai mare pentru ecran.

Huawei P40 Pro este disponibil în trei finisaje din sticlă lucioasă – Ice White, Deep Sea Blue și Black –  și două din sticlă mată – Blush Gold și Silver Frost, iar variantele de culoare sunt minimaliste.

Luminile și umbrele care se oglindesc pe suprafața telefoanelor amintesc de diferitele stări ale apei: aisberguri și ghețari, de mare, de un răsărit de pe plajă și de cristalele de gheață din timpul iernii. Cele trei culori disponibile pe piața din România sunt Silver Frost, Ice White și Black.

Huawei P40 este smartphone-ul ideal pentru cele mai reușite fotografii și pentru o experiență de utilizare remarcabilă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii