Cautare
, Contributor

Parfumuri |
|

Cum miroase o dimineață de primăvară și care este secretul celui mai nou parfum Hermès?

Hermès_Parfums_-_Jour_dHermès_-_85_ml_@Roméo_Ballancourt_-_BD.jpg
Jean-Claude Ellena, titratul parfumier al casei Hermès, a dezvăluit cea mai nouă esență din portofoliul brandului ecvestru francez: Jour d'Hermès. Disponibil și în România, parfumul se prezintă ca transpunerea olfactivă a primelor ore ale unei dimineți de vară.

Pentru a crea Jour d'Hermès, Jean-Claude Ellena s-a inspirat dintr-un moment temporal extrem de precis: primele ore ale unei dimineți, încercând să surprindă în variantă olfactivă lumina zorilor și reîntoarcerea la viață a naturii.

Notele înalte ale parfumului sunt proaspete și se contopesc cu un buchet de flori primăvăratice, totul într-un flacon creat de Pierre Hardy, designerul colecției de pantofi și de bijuterii al casei Hermès. ,,Am vrut să ofer brațe întregi de flori, mi-am dorit ca oamenii să simtă în parfumul meu propriile flori preferate, să miroasă ceea ce își doresc să miroasă…”, declara Jean-Claude Ellena cu ocazia lansării. ,,Să fie, deci, o mie de flori. Buchete, brațe întregi, flori de grădină, flori tăiate, flori de dimineață, flori de seară, esențe jucăușe și ușor obraznice, esențe care să-ți vrăjească simțurile, să fie o abundență!”.

Primul parfum al casei Hermès – Eau d'Hermès – a apărut în 1951, fiind creat de Edmond Roudnitska. Zece ani mai târziu, se năștea Calèche, primul parfum de damă. Până în 2004, când Jean-Claude Ellena a devenit parfumierul exclusiv al casei, esențele Hermès au fost semnate, pe rând, de mari nume ale parfumeriei.

              

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii