Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Cum îți personalizezi noul telefon Huawei? Ai la dispoziție peste 1.000 de aplicații locale, în magazinul HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery a crescut într-un an de la 0 la peste 1.000 de aplicații locale, în intervalul septembrie 2019 – septembrie 2020.
AppGallery_Home

În medie, între 150-200 de aplicații noi se alătură săptămânal HUAWEI AppGallery la nivel internațional, a transmis compania. În prezent, peste 1,8 milioane de dezvoltatori folosesc serviciile HMS la nivel global, în ultimul an fiind înregistrată o creștere globală de aproximativ 90% a numărului dezvoltatorilor înregistrați ce folosesc serviciile Huawei.

Dezvoltarea constantă a ecosistemului vine ca o confirmare a angajamentului companiei de a le oferi acces utilizatorilor către toate aplicațiile utile în activitățile lor de zi cu zi, prin colaborările strânse cu dezvoltatori și parteneri importanți.

De asemenea, în intervalul septembrie 2019 – septembrie 2020, campaniile derulate în HUAWEI AppGallery au înregistrat un număr de peste 25.000 de câștigători cu premii de aproximativ 1.500.000 euro. Creșterea numărului de utilizatori înregistrată în perioadele de campanie este de 184%.  

Îndrăgita artistă Lidia Buble s-a alăturat campaniei HUAWEI AppGallery și a postat pe contul personal de Instagram un challenge pentru toți fanii ei. După ce i-a îndemnat să dea follow @appgalleryro, vedeta i-a provocat să aleagă o aplicație de editare foto din magazinul virtual. Câștigătorul va fi recompensat cu un voucher in AppGallery și cu o fotografie pe profilul artistei.

 Tehnologia ne ține aproape de cei dragi și de proiectele personale și profesionale chiar și atunci când suntem la distanță, iar aplicațiile disponibile în HUAWEI AppGallery, preinstalat pe telefonul meu Huawei, mă ajută să rămân mereu conectată. Fie că vorbim despre aplicațiile de Social Media pe care le folosesc zilnic sau despre cele mai populare aplicații de shopping, toate sunt prezente în magazinul virtual. Procesul de instalare este simplu și rapid, iar experiența de utilizare, impecabilă.”, spune Lidia Buble.

Peste 200 de dezvoltatori enterprise

În ceea ce privește evoluția locală a magazinului propriu de aplicații, în acest moment sunt prezente peste 1.000 de aplicații românești. Tot pe plan local, AppGallery se bucură de o evoluție rapidă și în ceea ce privește numărul de dezvoltatori: de la 0 la peste 200 de dezvoltatori enterprise și alte câteva sute de dezvoltatori individuali într-un singur an.

Principalele categorii de aplicații prezente în HUAWEI AppGallery sunt: Finance, Gaming, Știri, Shopping, Divertisment și Educație. Printre cele mai importante nume din fiecare categorie se numără: Pago, MyBRD Mobile și George Romania (Finance), Epic Games,  Garena Free Fire și World of Tanks (Gaming), SQUID – News & Magazines, Biziday și Știrile ProTV (Știri), OLX, Jerrys Pizza și Joom (Shopping), TikTok, Facebook (official download) și AntenaPlay (Divertisment) și Learn 33 languages – Mondly, Learn English free, Historical Calendar (Educație).

Cele mai noi nume internaționale și locale sunt: Moovit, Bolt, TomTom Go Navigation, Beez, Underline, Jerrys Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD și George Romania.

Dintre acestea, pe plan local, MyBRD Mobile este aplicația care s-a bucurat de un număr record de descărcări, în timp ce, la nivel internațional, aplicația Bolt a avut cel mai mare succes.

Articol sustinut de Huawei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii