Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Cum își împarte averea cuplul destrămat Jolie-Pitt

Poate cel mai mediatizat subiect din aceste zile este divorțul soților Jolie-Pitt. Însă, lăsând la o parte bârfele legate de motivul divorțului și cine a fost de vină, Forbes.com s-a întrebat cum își vor împărți aceștia averea?
47 Angelina Jolie Brad Pitt.jpg

După doi ani de căsnicie cu Brad Pitt, Angelina Jolie a depus actele de divorț și cere custodia celor șase copii. Cei doi au câștigat împreună 555 de milioane de dolari din 2004, anul din care au început să se întâlnească. Cum vor împărți averea? Probabil că au făcut un contract prenupțial (n.r.: acest lucru nu se știe cu exactitate încă), dar dacă nu s-a întâmplat așa, orice bun realizat pe durata căsătoriei va fi împărțit 50/50, conform legii din statul California.

Din 2014, anul căsătoriei lor, cuplul a adunat suma de 117,5 milione de dolari, fără taxe, conform estimărilor Forbes.com. Separat, din 2004, Pitt a câștigat 315,5 milioane de dolari înainte de taxe și este al 10-lea cel mai bine plătit actor din lume în topul celor din acest an. Pe când, Jolie a câștigat 239,5 milioane de dolari în ultimii 11 ani și a ocupat locul 5 în topul celor mai bine plătite actrițe, în 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii