Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Cum îmbunătățesc dispozitivele ultra-subțiri experiența de lucru de acasă 

Pentru aproape toată lumea, stilul de lucru tradițional s-a transformat, peste noapte, în „work from home”.
Huawei_Matebook_13

Pentru noi, la Forbes România, locul interviurilor și întâlnirilor față în față, dar și al conferințelor la care participam sau pe care le organizam a fost luat de către videoconferințe pe Zoom și interviuri video.

În plus, interesul tot mai mare pentru știri și informații de actualitate a făcut ca fiecare dintre noi să fie conectat mult mai mult la actualitățile momentului.

În aceste condiții, am descoperit pe propria piele că un rol esențial în susținerea unui ritm tot mai activ îl poate avea laptopul. Pentru a susține anduranța zilnică a fiecăruia dintre noi, ar trebui să aibă baterie foarte puternică. Pentru a susține numeroasele solicitări de prelucrare grafică și videoconferințele în serie pe care trebuie să le facem, trebuie să aibă procesor performant și, în general, performanțe tehnice mult peste medie. Dar în plus față de toate, am descoperit că trebui să fie ultra subțire pentru că niciunul dintre noi nu se simte confortabil să aibă de-a face cu un device greu, care să fie greu de transportat cu dificultate chiar și dacă te muți de la „conferința” din sufragerie la cea de pe balcon.

Noua serie MateBook D, intrată recent în familia de laptop-uri HUAWEI, vine în sprijinul celor pentru care, la fel ca pentru noi, lucratul de acasă reprezintă noua normă, fiind, însă, potrivit și pentru activități de relaxare. Pentru că dacă am descoperit ceva cu „ocazia” lucratului de acasă, este că ai nevoie, neapărat, și de momente de relaxare, fie că vorbim despre experiențe clasice sau digitale.

Laptopurile îmbină cele mai avansate tehnologii cu un design subțire și elegant, oferind, în același timp, o performanță puternică și o experiență nouă, datorită funcțiilor noi, precum Huawei Share Multi-screen Collaboration.

Doi în unu: Design elegant și performanță ridicată

Seria MateBook D include modelele MateBook D14 și MateBook D15. Huawei MateBook D14 atrage atenția datorită design-ului său elegant și performanțelor care depășesc așteptările pentru un laptop din această categorie de preț. Deși are doar 15,9 mm grosime și cântărește doar 1,38 kg, reușește să integreze un ecran HUAWEI FullView de 14 inci.

Huawei MateBook D14 vine cu un hardware performant și o cameră web inovatoare, integrată discret în tastatură. Aceasta poate fi deschisă printr-o simplă atingere și rămâne ascunsă atunci când nu este folosită. Pe lângă suprafața de afișaj ridicată, design-ul camerei oferă și mai multă siguranță utilizatorului.

Totodată, laptop-ul oferă un raport ecran – corp mare, de 84%, pentru o experiență de vizionare plăcută. Ramele ultra-subțiri din partea superioară și părțile laterale ale ecranului au doar 4,8 mm lățime. El are pe spate o carcasă texturată cu un finisaj metalic elegant. Este confortabil de ținut în mână și perfect pentru întâlniri, conferințe video, dar și pentru activități de relaxare, precum vizionarea serialului preferat sau sesiuni de gaming extinse.

Multitasking-ul, mai simplu ca niciodată alături de seria Huawei MateBook D

Huawei MateBook D14 este dotat cu cel mai recent procesor AMD Ryzen™ 5 3500U și grafică Radeon Vega 8, care oferă utilizatorilor o performanță impresionantă.

Datorită design-ului inteligent Shark Fin 2.0 care facilitează o mai bună disipare a căldurii, laptop-ul nu se încălzește atunci când este folosit. De asemenea, este dotat cu un încărcător standard de 65 W, care poate fi folosit pentru a încărca alte smartphone-uri și tablete HUAWEI echipate cu port USB-C, spre bucuria utilizatorilor. În plus, cablul suportă și transfer de date. Pentru un plus de siguranță, cablul dispune de protecție la supraîncălzire, care întrerupe automat alimentarea atunci când se depășește un anumit prag de temperatură.

Totodată, HUAWEI MateBook D 14 se remarcă prin durata de viață a bateriei. Fiind de înaltă capacitate, de 56Wh (valoare nominală), bateria suportă până la 9,5 ore de redare video continuă la 1080p cu o singură încărcare. Acest aspect le permite utilizatorilor să-și folosească neîntrerupt laptopul, fără să-și facă griji cu privire la baterie.

În plus, laptopul este echipat cu o memorie DDR4 dual-channel de 8 GB, care poate gestiona cele mai solicitante aplicații și programe.

Un alt aspect interesant este gama de funcții inovatoare pe care le oferă acest laptop, cum ar fi Huawei Share Multi-screen Collaboration. Această funcție este disponibilă doar pe Huawei MateBook D14 cu PC Manager versiunea 10.0.2.99 sau ulterioară și cu driverele aferente furnizate de Manager PC. Cu Multi-screen Collaboration, ecranul telefonului poate fi proiectat pe ecranul laptop-ului, ceea ce permite glisarea și transferul fișierelor de pe un dispozitiv pe celălalt. Această colaborare între dispozitive face ca multitasking-ul să devină mai simplu. Se pot trimite mesaje de pe telefon și edita documente pe laptop, toate folosind un singur ecran. Huawei Share Multi-screen Collaboration este ca o punte între telefon și laptop și se activează rapid și simplu, prin atingerea telefonului de laptop.

Huawei Share Multi-screen Collaboration înlătură nevoia de a comuta între două dispozitive în timpul lucrului, sporind eficiența biroului mobil. Deoarece telefoanele și laptop-urile HUAWEI se conectează perfect, utilizatorii pot edita și transfera fișiere între cele două dispozitive cu o singură atingere.

Prin estetica elegantă și funcțiile inovatoare, seria Huawei MateBook D aduce un plus de confort și performanță utilizatorului, atât la birou, cât și acasă.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii