FacebookTwitterLinkedIn

Dacă și pe telefoanele dumneavoastră aplicația de chat a fost actualizată, ați observat deja că nu mai puteți vedea la informațiile despre contacte statusul sub formă de text. Asta pentru că WhatsApp a introdus un nou tip de status, ce nu mai permite text, ci doar poze, GIF-uri și clipuri video.

Pentru a testa noua funcționalitate, WhatsApp a introdus o fereastră nouă în meniu, denumită „Status”, ce se găsește în dreapta ferestrei de conversații. Așadar, noul status nu mai poate fi schimbat din meniul „Settings”. Aplicația permite utilizatorilor să seteze contactele care pot vedea noul tip de status, iar acesta este unul temporar, ce durează doar 24 de ore.

16996578_10154465730437428_1674185190_n

Interesant este că, lângă statusul ales, utilizatorii văd o icoană ce le arată câți prieteni le-au văzut statusul, cine sunt aceia și la ce oră s-au uitat.

whatsapp status vizitatori

Deși nu a fost confirmat încă de cei de la WhatsApp, există zvonuri în presa internațională că aceștia ar reintroduce și statusul sub formă de text, păstrând, totuși, noul tip de status.