Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Plasamente |
|

Cum dorește BVB-ul să îi atragă pe români să investească la bursă?

Bursa de Valori București (BVB) organizează pe 14-15 mai, la Promenada Mall, din nordul Bucureștiului, „Banii Tăi Expo”, târg de servicii financiare.  
Bursa-de-Valori-Bucuresti

BVB și partenerii săi susțin instituirea Zilei Naționale a Investițiilor, în fiecare an pe 15 mai.

Motiv pentru care organizează în perioada 14-15 mai, pe terasa Promenada Mall (zona Floreasca) din București un târg de investiții, între 14 mai și 15 mai, între orele 10:00 – 20:00.

Târgul oferă vizitatorilor acces la brokeri și administratori de fonduri de investiții, seminarii gratuite de educație financiară, consultanță financiară personalizată și educație financiară pentru copii.

Expozanți sunt Grupul Financiar Banca Transilvania, Depozitarul Central, OTP Asset Management Romania, Raiffeisen Bank, Prime Transaction, Tradeville.

Duminica, de la 11:00 la 13:00, au loc ateliere pentru juniori, peste 10 ani, iar pe parcursul celor două zilei copiii pot realiza experimente trăznite.

În cadrul târgului, a fost amenajată o expoziție care include imagini vechi și documente de arhivă despre BVB și Identitatea Financiară a României, din 1882 până în prezent, furnizate de Biblioteca Metropolitană București și agenția de știri Agerpres.

Luni, 15 mai, de la ora 10:00, oamenii sunt invitați la deschiderea oficială a ședinței de tranzacționare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii