Cautare
, Contributor

Travel |
|

Cum a arătat cel mai aglomerat weekend la mare pentru Sandalandala, campingul din Vama Veche

Aproape 1.000 de turiști au ales campingul Sandalandala pentru a-și petrece unul dintre cele mai călduroase weekenduri din acest an, iar câteva mii de persoane s-au relaxat pe terasă, unde au putut urmări meciurile Campionatului European 2016.
Campingul Sandalandala (4)

Campingul Sandalandala (6)

Aici a fost transmis și meciul România – Albania, ultimul al naționalei noastre la Euro 2016. Dintre atracțiile campingului, oamenii s-au arătat interesați de Cortul celor 7 simțuri și de bicicletele Pegas, care i-au îmbiat la plimbare prin Vamă.

Care sunt destinațiile de vacanță preferate de români pentru luna iunie

Cea mai aglomerată perioadă se preconizează a fi între 20 iulie și 15 august. Totodată, în perioada 11 – 13 august se va desfășura Sunset Festival, un eveniment dedicat muzicii urbane. În acest sezon, Sandalandala așteaptă aproximativ 10.000 de turiști în camping.

Campingul Sandalandala (1)

Cazarea în campingul Sandalandala pentru trei zile costă 174 de lei pentru două persoane. Tariful este valabil pentru cei care vin cu propriul cort, iar dacă aleg corturile deja pregătite îi costă 210 lei. Pentru 360 de lei pot alege să aibă și două paturi.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii