Cautare
, Staff

Leadership |
|

Cum arată topul angajatorilor din România care oferă cele mai bune salarii și oportunități de dezvoltare profesională

ING România, HP Inc, EY România, Microsoft România, Honeywell România, Lidl și Orange sunt companiile care oferă cele mai bune salarii, conform voturilor și opiniilor exprimate de utilizatorii platformei Undelucram.ro.
angajati shutterstock_126683501

Alături de remunerații competitive, companiile rămân în top și atunci când vine vorba de oportunitățile de dezvoltare profesională. Concluziile reies din datele și voturile publicate de angajații companiilor pe platforma online Undelucam.ro.

Și pe parcursul anului 2018, angajații români au evaluat companiile pentru care lucrează. Dintre cei peste 70.000 de utilizatori ai platformei Undelucram.ro, cei mai mulți dintre ei evaluează ofertele salariale, mediul de lucru, managementul și oportunitățile de dezvoltare în carieră.

În general, topurile care se fac despre piața muncii și angajatorii din România, agregă toate informațiile și alcătuiesc un top general, la final de an. Avem foarte mulți utilizatori activi care evaluează companiile la care lucrează și credem că este important să luăm pulsul despre piața muncii periodic. Cu atât mai mult cu cât marile companii concurează, de multe ori, pe aceiași candidați și este important pentru ele să știe cum se poziționează față de concurență. Salariile sunt, încă, unul dintre elementele cheie atunci când un candidat decide unde să lucreze, alături de oportunitățile de creștere în carieră”, a precizat Costin Tudor, fondatorul platformei Undelucram.ro.

Topul a fost alcătuit pe baza unui indice obținut din media notelor acordate angajatorilor de către utilizatori (angajați sau foști angajați) și numărul de evaluări. Peste 50.000 de evaluări ale companiilor din România au fost publicate până în prezent pe Undelucram.ro.

Topul ia în calcul exclusiv notele și părerile exprimate de utilizatorii înregistrați ai platformei Undelucram.ro pana la data de 1 iunie 2018.

În topul angajatorilor care oferă cele mai multe oportunități de dezvoltare se află: bănci/instituții financiare (ING România, Raiffeisen Bank, BCR, Banca Transilvania și BRD – Groupe Societe Generale), companii de BPO&Servicii (Genpact Romania, HP Inc., Stefanini Romania, DELL International Services, Wipro Technologies), consultanță (EY Romania, PwC Romania, Deloitte Romania, KPMG Romania), IT&C (Microsoft Romania, IBM Romania, Oracle Romania, Zitec, Nobel), producție (Continental Automotive Group, Emerson Romania, British American Tobacco Romania, Honeywell Romania, Autoliv Romania), retail (Lidl Romania, Mega Image, Carrefour Romania, Kaufland Romania, Profi Rom Food), telecomunicații  (Vodafone Romania, Orange Romania, Ericsson Romania, Huawei Romania, RCS&RDS)

Topul angajatorilor care oferă cele mai bune salarii: bănci/instituții financiare (ING Romania, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BRD – Groupe Societe Generale), BPO&Servicii (HP Inc., TELUS International Europe, Accenture Romania, DELL International Services, Wipro Technologies), consultanță (EY Romania, PwC Romania, Deloitte Romania, KPMG Romania), IT&C (Microsoft Romania, Oracle Romania, IBM Romania, Avira Romania, Zitec), producție (Honeywell Romania, Continental Automotive Group, Emerson Romania, Autoliv Romania, British American Tobacco Romania), retail (Lidl Romania, Kaufland Romania, Carrefour Romania, Mega Image, Penny Market) și telecomunicații (Orange Romania, Vodafone Romania, Huawei Romania, Ericsson Romania, RCS&RDS).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii