Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Cum arată și ce găsești la IKEA POPAS URBAN – locul de relaxare deschis în centrul Bucureștiului

O „bucată” creativă din cunoscutul magazin de decorațiuni Ikea se mută în centrul Bucureștiului pentru o perioadă limitată, sub forma unui concept dedicat inspirației și relaxării – Ikea Popas Urban.
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

Începând cu 15 februarie, Ikea deschide un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru acasă, Popas Urban nefiind un punct de vânzare pentru retailer. Mai exact, vizitatorii vor găsi acolo ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA, vor avea acces la internet wireless, vor putea urmări filme în zona de relaxare, vor avea la dispoziție jocuri și cărți atât în zona pentru copii, cât și în alte spații și vor putea crea GIF-uri cu ei la masă în zona special amenajată.

Proiectul, ce se încheie la finalul lunii martie, este realizat în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu, care se va afla la Popas Urban zilnic, între orele 18.00-21.30, la dispoziția doritorilor de fotografii într-un cadru cu tema „Portrete de îndrăgostiți”.

Citește și: Vertu lansează telefoanele „Constellation”, cu display din cristal de safir și cameră principală de 12 MP

Adresa locației este Calea Victoriei, nr.46, iar spațiul este deschis în fiecare zi, între orele 12.30-21.30. Programul activităților va fi actualizat de companie pe siteul Ikea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii