Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Cum arată profilul traderului român în 2014

trading_financiar.jpg
Precaut, interesat să testeze și să identifice oportunități cu un risc cât mai scăzut și totodată dornic să aloce mai mult timp și resurse financiare activității sale, acestea sunt câteva dintre caracteristicile profilului traderului român în 2014, potrivit unei analize ETX Capital.

Din totalul pieței de traderi, estimată la circa 100.000, cei activi reprezintă circa 10%. Mai mult, cei care fac trading ca principală activitate reprezintă sub 1% din totalul traderilor.

Totuși, tendințele arată că numărul celor care încep să tranzacționeze pentru prima dată este în creștere, la fel însă și al celor care transformă această preocupare în domeniul principal de activitate, odată ce capătă suficientă experiență, mai arată sursa citată.

“Clienții români încep să fie tot mai conștienți de importanța unui trading responsabil, de aceea deja se observă că alocă tot mai mult timp acestei activități și răspund foarte bine campaniilor bazate pe conturi demo sau pe bonusuri care pot fi câștigate în funcție de sumele tranzacționate“, declară Andrew Edwards, CEO ETX Capital.

ETX Capital este un nume de tranzacționare al Monecor (London) Ltd și este un membru al Bursei de Valori din Londra.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii