Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

Cum arată noile birouri Google din TelAviv – GALERIE FOTO

Birourile Google din Tel Aviv
Viu colorate și tot mai interactive, birourile Google din Tel Aviv (Israel) arată mai mult ca o parte a unui hotel dintr-o vacanță de vis, decât ca obișnuitele spații de lucru.   Cei de la freshome.com au prezentat, deja, o serie de fotografii, care dezvăluie faptul că fiecare interior al camerelor este mult mai primitor decât următorul. Le puteți vedea și în următoatea galerie foto.

Proiectat de Evolutia Camenzind, în colaborare cu Setter Architects și Studio Yaron Tal, noul campus Google din Tel Aviv ocupă șapte etaje și se întind pe suprafață totală de 85.000 metri pătrați. În afară de a fi cu adevărat spirituale și inspiraționale, camerele de lucru ale Google din Turnul Electra au vedere spre oraș.

VEZI IN GALERIA FOTO CUM ARATA NOUL CAMPUS GOOGLE

Acest proiect este considerat ca o nouă piatră de hotar pentru Google în dezvoltarea de medii de lucru inovatoare. Aproape 50% din spațiu a fost alocat pentru a crea locuri de comunicare, oferind, totodată, numărate posibilități angajaților de a colabora și de a comunica într-un mediu divers. Și totul pentru a deservi cerințele și nevoile angajaților, după cum spun reprezentanții Google.

În plus, fiecare etaj a fost proiectat luând în considerare diverse aspecte de proiectare și durabilitate, proiectul fiind considerat un obiectiv major în dezvoltarea planurilor de arhitectură de azi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii