Cautare
, Contributor

Tech |
|

Cum arată Nexus 6P

Nexus 6P, smartphone-ul premium construit de Huawei, este dotat cu cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Google, Android 6.0 Marshmallow.
Nexus 6P

Dispozitivul are o carcasă metalică, partea din spate a telefonului fiind construită din aluminiu anodizat cu particule de diamante dispuse pe margini, care contribuie la reflexia luminii.

Nexus 6P dispune de un ecran AMOLED WQHD de 5,7 inci, cu rezoluție de 518 ppi, de două difuzoare stereo frontale, are integrat un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 v2.1., o baterie de 3450mAh, un port USB reversibil de tip C, iar o încărcare de doar zece minute asigură o durată de viață a bateriei de până la șapte ore.

Device-ul are o cameră foto de 12 megapixeli, iar dimensiunea pixelui este de 1,55 microni, și o cameră frontală de 8 megapixeli care încorporează tehnologia Google HDR+. Acesta poate înregistra 4K și să surprindă clipuri video de tip slow-motion. Cu un spațiu de stocare de 32GB, 64GB sau 128GB, smartphone-ul va fi disponibil în trei variante de culoare: negru, alb și argintiu.

Nexus 6P vine cu funcția Nexus Imprint, un senzor de amprentă pentru a simplifica securitatea. Mai precis, cititorul de amprente, localizat pe spatele smartphone-ului, permite utilizatorului să deblocheze telefonul cu o singură atingere.

Dispozitivul va fi disponibil în peste 30 de țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Germania, Anglia, Japonia, Austalia și India. Modelul este disponibil pentru pre-comandă în Statele Unite, Canada, Anglia, Irlanda și Japonia, prin intermediul magazinelor Google, începând cu 29 septembrie.

La finalul anului 2014, la nivel global, divizia Huawei Consumer număra 630 de magazine sub brand propriu, însă aproximativ 41% din vânzări a venit din canalele de distribuție deschise, inclusiv magazinele online.

Anul trecut, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în livrarea de smartphone-uri în întreaga lume.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii