Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cum arată în interior penthouse-ul pe trei etaje, în valoare de 80 de milioane de dolari, al lui Jeff Bezos

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, și-a achiziționat recent un penthouse pe trei etaje în cea mai selectă zonă a New Yorkului: Manhattan.
 aboneaza-te
21220Fifth20Avenue20Crown
 Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a plătit 80 de milioane de dolari pe imensul apartament care ocupă trei etaje ale unei clădirii de pe Fifth Avenue, plus alte două apartamente situate imediat sub acesta.
Triplexul are cinci dormitoare, cinci băi, șapte livinguri și alte spații comune, iar din baia principală se vede Empire State Building, cladirea emblemă a New Yorkului.
Etajul de jos al triplexului include și ceea ce brokerul imobiliar numește un „observator” – o cameră „acvariu”, care se deschid spre o terasă de unde poate fi admirat orizontul Manhattanului.
Inițial, penthouse-ul a fost scos la vânzare cu prețul de 73,8 milioane de dolari. Surse citate de CNBC au declarat că Jeff Bezos a plătit doar 58 de milioane de dolari, dar a achiziționat și două apartamente separate în aceeași clădire, cu 20 de milioane de dolari.
În 2018, Jeff Bezos a devenit prima persoană din lista miliardarilor Forbes cu o avere netă de peste 100 de miliarde de dolari. Deși stocul companiei Amazon a scăzut de la vârful de 2.012 dolari pe acțiune, în luna august, stocul încă valorează mai mult decât acum un an.

Citește și: Francoise Bettencourt Meyers este cea mai bogată femeie din lume în 2019

Toată lumea așteaptă cu „sufletul la gură” să vadă dacă Jeff Bezos va rămâne în fruntea clasamentului după divorț. Miliardarul anunța (pe 9 ianuarie 2019), că el și soția sa MacKenzie au decis să meargă pe drumuri separate, după 25 de ani de căsnicie.

Publicația National Enquirer  pretinde că Bezos „și-a înșelat soția”, ”ducându-și amanta în destinții exotice cu avionul său privat de 65 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, o sursă apropiată lui Jeff și MacKenzie Bezos a declarat pentru DailyMail.com că cei doi „s-au străduit din greu” să-și păstreze căsnicia înainte de a se despărți și că Jeff Bezos a început să se vadă cu Sanchez abia după despărțirea de MacKenzie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii