FacebookTwitterLinkedIn

Ultimul model Huawei P40 Pro ar putea fi lansat la finalul lunii martie, la Paris. O serie de fotografii au apărut pe Weibo, o rețea de socializare din China, unde a fost prezentată o husă realizată special pentru acest model de telefon.

Telefonul este echipat cu cinci camere, din care una pare a fi de tip zoom cu periscop.De altfel, un blitz LED pare să fie  integrat în modelul Huawei P40 Pro.

Pe faţă,  P40 Pro are un decupaj pentru două camere foto, iar ecranul este extrem curbat, întinzându-se şi pe lateralele de sus şi jos, pe lângă cele clasice din stânga şi dreapta.

Alte elemente interesante care pot fi observate în aceste fotografii sunt prezenţa unui port USB-C, dar nu şi a unui jack pentru căşti, componentă la care s-a renunţat încă de la P30 Pro, cât şi un port infraroşu pentru funcţia de control de la distanţă ale dispozitivelor electrocasnice.

Prețul noilor dispozitive Huawei este un subiect extrem de interesant. Huawei P30 a fost lansat în 2019 la pretul de 910 de dolari, iar P30 Pro pornea de la 1.140 de dolari – ambele fiind cu mult mai scumpe decât modele din anul precedent.

Este așteptat ca trendul să fie unul pozitiv și în 2020, iar noile telefoane să coste la fel ca celelalte dispozitive premium de pe piață.