Cautare
, Redactor Forbes România

Industrie |
|

Cum arată Hilton Garden Inn Bucharest Airport, primul hotel dintr-un aeroport în România

Lituanienii de la Apex Alliance Hotel Management au deschis sâmbătă primul hotel din România amplasat chiar în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă.
 aboneaza-te
Hilton Garden Inn_Airport2

Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere și se adresează în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce operează pe Aeroportul Henri Coandă, fiind totodată o soluție pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. Managementul companiei estimează un grad de ocupare mediu de 70%.

Cu o investiție de 19 milioane de euro, investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continuă, în parteneriat cu firma de consultanță Optim Project Management, seria unităților hoteliere deschise în România, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport, aflat la o distanță de doar 150 de metri de terminalul Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport aparține segmentului ”focussed hotels” al lanțului Hilton și are o capacitate de cazare de 218 camere, din categoria Superior, Standard precum și camere destinate persoanelor cu dizabilități.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 5 săli de conferință cu o suprafață totală de 225 de metri pătrați, ce pot fi compartimentate în funcție de necesități. În plus, camerele sunt dotate cu birouri, scaune ergonomice și wi-fi pentru clienții din zona business.

Proiectantul general al hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este biroul de arhitectură full-service Cumulus, care a lucrat alături de Appex Alliance la construirea altor 3 hoteluri, ce vor fi date în folosință în următoarea perioadă și anume: Courtyard by Marriott 4*, Moxy 3* by Marriott și Autograph 5* by Marriott.

Durata medie a șederii în cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimată la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu mențiunea că specificul hotelului este de a primi solicitări de rezervări same day, gradul de ocupare fiind influențat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Prețurile pornesc de la un tarif promoțional de 69 de euro/cameră, urmând ca acestea să se înscrie în linia pieței.

“Ritmul rezervărilor precum și strategia tarifară pot varia considerabil de la o zi la alta, acestea fiind influențate de dinamica pieței, evenimente precum festivalurile internaționale, congresele, competițiile sportive. Există deja numeroase  solicitări pentru anul 2020, care se înscriu în linia calendarului de evenimente de amploare internațională”, a mai precizat Anca Mădălina Cristea, General Manager.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport inaugurează odată cu deschiderea hotelului și restaurantul Wright Flyer, care promite un răsfăț al simțurilor, prin abordarea unică și combinațiile inedite de ingrediente adunate din întreaga lume. Restaurantul va avea o capacitate de 126 de locuri și va oferi servicii complete – mic dejun, prânz și cină, precum și room service.

Hotelul mai dispune de un serviciu self laundry, de un magazin deschis 24/7, precum și de o parcare subterană, disponibilă contra-cost.

 

Citește și: Irina Semaca (General Manager Hilton Garden Inn): „Cel mai dificil este să găsești ocupanți pentru posturile de ospătar, camerist și recepționer”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii