FacebookTwitterLinkedIn

Cele zece desene vor fi  transformate de designerii IKEA într-o colecție limitată de jucării de pluş, vândută începând cu noiembrie 2015 în magazinele IKEA din toată lumea.

Cei mici au fost invitați să creeze personaje pentru Campania Jucăriilor de Pluș pentru Educație de anul acesta. Copii din toată lumea au desenat personaje fantastice, iar juriul a ales 10 câștigători cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Țările din care au fost alese desenele câștigătoare sunt: Norvegia, Belgia, Insulele Canare, Malaezia, Marea Britanie, Croația, Cipru, Olanda, România și Taiwan.

Desenele sunt amuzante, creative și reflectă imaginația bogată a copiilor. Printre cele 10 creații se află un tigru-omidă, un sconcs cu numele de Stinky, dinozauri fioroși, o pată albastră cu un singur ochi și multe altele. Desenul câștigător din România este liliacul vesel imaginat de Albert, 7 ani.

liliac

„Am ales 10 creații câștigătoare dintre mii de desene realizate cu bucurie de către copii. Desenele finale sunt figuri fantastice, unice, care demonstrează că orice este posibil în imaginația copiilor. Jucăriile de pluș vor fi produse amuzante, simpatice și surprinzătoare, pline de personalitate. Noi am ajuns să îndrăgim aceste personaje și sunt sigură că ele vor fi foarte populare şi printre clienți”, a declarat Maria Thörn, Range Manager la Children’s IKEA.

„Credem că ştim de ce micul liliac arată aşa de surprins: este singurul din lume care poate zbura cu aripile orientate invers!” explică Maria Thörn elementul de originalitate al desenului din România.

„Primim foarte des propuneri de colaborare de la clienţi pasionaţi de brandul IKEA, care au o idee de produs ce poate face mai bună viaţa de zi cu zi a oamenilor. Faptul că un băieţel de 7 ani din România a făcut un desen în baza căruia se va crea o jucărie IKEA este o veste extraordinară! Mai mult, ne bucură foarte mult contribuţia pe care o va avea liliacul creat de Albert la Campania Jucăriilor de Pluş, ediţia 2015: 1 euro din preţul fiecărei jucării va fi folosit pentru proiecte umanitare dedicate copiilor din toată lumea. Este o misiune frumoasă, iar atât noi, echipa magazinului IKEA, cât şi familia micului artist, suntem foarte mândri!”, declară Raluca Buzea, PR Responsible, IKEA România.