Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

Cum arată birourile Google din Londra: office sau casă Big Brother? GALERIE FOTO

Birourile Google din Londra
După ce am tras cu ochiul în birourile din TelAviv și Zurich ale Google vă prezentăm astăzi câteva imagini din spațiile pe care gigantul IT le-a amenajat în Londra. Google Campus, dar și noul office-building inaugurat în 2012 în clădirea Central St. Giles din cartierul Covent Garden sunt cu adevărat locurile unde ați vrea să lucrați.

Campusul Google din Londra este un spațiu unic cu șapte etaje destinat în special colaboratorilor și realizat special pentru evenimente. Google London este  destinat comunității “startup” din estul Londrei. Seedcamp, TechHub, Central Working și Springboard își desfășoară programele în acest spațiu, alături de sesiuni de training și evenimente de networking organizate de cei de la Google.

Vezi cum arată spațiile de lucru și relaxare ale Google din Londra

În parael cu Campusul, Google a mai inaugurat în 2012 un nou sediu la Londra, aflat în clădirea Central St. Giles din cartierul Covent Garden. Sediul este decorat în stil britanic și ocupă un spațiu de 14.000 de metri pătrați.

Sediul a fost realizat de arhitecul italian Renzo Piano, care s-a ocupat și de proiectului Turnului Shard din Londra. Noul sediul al companiei Google din Londra este un fel de hibrid, combinând trăsături clasice, precum camere de zi cu decor și grădini aflate pe acoperiș. O parte din încăperile sediului poarta nume precum Secret Gardens, Allotments, Google Green, Google Park și Grannies Flat, care combină stilul sobru cu jocul și relaxarea.

Vezi și:

Cum arată noile birouri Google din TelAviv – GALERIE FOTO

Cum arată birouri Google din Zurich (ep. 2) – GALERIE FOTO

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii