Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

Cum arată birouri Google din Zurich (ep. 2) – GALERIE FOTO

Birourile Google din Zurich
Google a început în urmă cu ceva timp un amplu proces de remodelare a birourilor din mai multe țări. Totul pentru a-și ajuta angajați să fie mai creativi, mai inovativi, dar și pentru a-i face mai mulțumiți de condițiile pe care le au la locul de muncă. După prezentarea campusului Google de la TelAviv, vă tentăm, astăzi, cu o galerie foto din sediul Google de la Zurich, Elveția. Își merită Google locul 1 atunci când vorbim de cea mai bună companie pentru care să lucrezi?

Google monitorizează starea de spirit a angajaţilor la un nivel care poate părea absurd pentru cei din exterior. Iar acest lucru a dat roade în ultimii ani. Într-un clasament întocmit de revista „Fortune“, Google a fost declarată cea mai bună companie pentru care să lucrezi, pentru al patrulea an consecutiv.

Vezi ce le-a pregătit Google angajaților săi din Zurich și cum arată birourile în care aceștia lucrează

Beneficiile oferite de gigantul Google sunt legendare în lumea corporatistă şi au încurajat şi alte companii din domeniul tehnologiei să le ofere angajaţilor condiţii de muncă mai bune.

Mai mult chiar, în 2012, „Forbes“ a divulgat un lucru pe care compania nu l-a menţionat: când un angajat moare, organizaţia îi plăteşte soţiei jumătate din salariul decedatului, timp de un deceniu.

Vezi si cum arată noile birouri Google din TelAviv – GALERIE FOTO

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii