Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Cum alegi căruciorul potrivit pentru copilul tău

Alegerea tipului de cărucior potrivit pentru copilul tău poate fi o adevărată provocare. Pe lângă oferta bogată de modele de cărucioare există acea grijă a părintelui de a lua ceea ce este mai bun și mai sigur pentru cel mic, mai ales când vine vorba de un lucru pe care îl va folosi încă din primele sale zile de viață.

Căruciorul este unul dintre cele mai importante obiecte pe care le vei achiziționa, poți face acest lucru încă dinainte să vină cel mic pe lume, și spre deosebire de haine sau jucării, vorbim de o achiziție pe termen lung, de aceea trebuie făcută cu mare atenție.

Un cărucior de bună calitate care întrunește toate standardele de siguranță și confort este indispensabil pentru micuțul care își va petrece primele luni de viață deplasându-se cu ajutorul acestuia, dar și pentru părinți cărora le poate ușura foarte mult viața, atunci când vine vorba de plimbare, de excursii sau de alte momente în care își va dovedi utilitatea.

Un cărucior 3 în 1 poate fi alegerea ideală pentru că poate fi folosit în mai multe etape de creștere. Cărucioarele 3 în 1 sunt compuse din landou, scoică și modul sport. Până când copilul împlinește 6 luni, landoul este cea mai potrivită și sigură modalitate de a scoate copilul la plimbare. 

Cât privește deplasarea în siguranță cu mașină, scoică este singură modalitate de transport cu mașină până când copilul împlineste 6 luni. Modul sport este indicat de folosit după ce se renunța la landou, iar dacă perioada coincide și cu lunile călduroase, va fi cu atât mai bine pentru cel mic. Modelele de cărucioare 3 în 1 reprezintă alegerea multor părinți aflați în situația de a decide ce este mai potrivit pentru copilul lor,   

Un alt model către care se orientează mulți părinți sunt cărucioarele de tip 2 în 1 care se remarcă prin faptul că sunt foarte practice. Aceste cărucioare au scaune reversibile ce pot fi folosite începând cu vârstă de 6 luni,  când copilul poate merge la plimbare stand cu față spre direcția de mers și poate admira peisajul din jur. Aceste cărucioare sunt compuse din landou care se transformă din mișcări simple și intuitive în modul sport, când copilul a ajuns la vârstă potrivită. Acestea este căruciorul care crește odată cu copilul.

Indiferent de alegerile inițiale, vine un moment în viață familei când este nevoie să aleagă și un model de cărucior sport, pe cât posibil ușor și compact. Este acel tip de cărucior pe care ajungi să îl ai permanent în portbagajul mașinii sau pe care nu eziți să îl pui alături de bagajul pentru călătorie. Cărucioarele sport sunt ideale pentru vacanță, călătorii, excursii.

Și pentru cei care sunt părinți de gemeni există soluții practice și orientate spre nevoile unei familii numeroase, care vrea să stea tot timpul împreună. În categoria cărucioarelor pentru gemeni sunt cărucioarele tandem, adică modelele cu scaunele așezate unul în spatele celuilalt. Iar o altă categorie de cărucioare pentru gemeni sunt cărucioarele side by side.

Atunci când alegeți căruciorul pentru nou nascuti, puneți siguranță și confortul celui mic pe primul loc. Înainte de a achiziona căruciorul care ți-a atras atenția, asigura-te că are un cadru rezistent, roți din materiale de calitate, cu suspensii, și care pot atenua șocurile, de preferat pivotante cu sistem de blocare. Centurile de singurata în 5 puncte sunt de asemenea cea mai sigură soluție pentru protecția celui mic în timpul deplasării.

CĂRUCIOR PENTRU COPII NUNA MIXX NEXT SPORT oferă pentru micuțul tău o plimbare lină, iar tu îl poți manevră cu o singură mâna și poți seta spătarul astfel încât acesta să se bucure de un somn profund și liniștit. Odată pliat, acesta încape în spații mici și înguste.

CĂRUCIOR PENTRU COPII BABYZEN YOYO² este confortabil și practic. Are un cadru mai puternic, suspensii independente pe toate cele 4 roți și mâner din piele ecologică.

CĂRUCIOR PENTRU COPII JOIE AIRE TWIN beneficiază de un suport interior ce poate fi utilizat pe ambele fete, de un suport pentru piciorușe reglabil și de un șezut moale și comod, fiind extrem de confortabil pentru cei mici. În plus coșul de cumpărături încăpător, șasiul ușor din aluminiu și frână ușor de utilizat îl transformă într-o achiziție valoroasă pentru orice părinte!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii