Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Cum ajută o imprimantă la dezvoltarea creativităţii

Creativitatea este procesul prin care o persoană poate crea din nimic un întreg univers. Atunci când creezi: scrii într-un jurnal, compui, desenezi sau inventezi o rețetă nouă sau personalizată de prăjituri poți spune că ai fost creativ.

Atât persoanele adulte cât și copii au nevoie de hobby-uri și pasiuni amuzante și relaxante pentru a menține momentele plăcute în prezent. Sunt multe obiecte și dispozitive de care te poți folosi pentru a crea noi jocuri sau povești; unul dintre aceste accesorii poate fi întocmai o imprimantă foto performantă.

 

Idei de dezvoltare a creativității datorită unei imprimante foto

Jurnalul cu fotografii

Prin folosirea unei imprimante foto performante poți printa pozele pe care le dorești din telefonul mobil sau din camera foto pentru a le lipi într-o agendă. 

Alături de acestea, scrie câteva amintiri din momentul sau excursia respectivă pentru a nu uita cele mai bune clipe alături de prieteni, de familie sau chiar și ocaziile frumoase petrecute de unul singur într-un parc, acasă sau la un eveniment.

Dacă ai animale de companie, oferă-le un loc special plin de poze și descrieri.

 

Decorațiunile de sărbători

Sărbătorile sunt un prilej bun prin care poți să dai frâu liber ideilor și să decorezi casa așa cum îți dorești. Poți achiziționa diferite articole festive direct din magazinele de specialitate sau te poți ajuta de o imprimantă pentru a printa cele mai drăguțe modele de decorațiuni pe care să le decupezi și să le atașezi în locuință.

Decorațiunile cu fulgi de zăpadă pentru perioada Crăciunului sunt ușor de realizat și de decupat după pattern-ul pe care-l alegi și printezi. Totodată, cu ajutorul imprimantei vei reuși să faci forme de brazi, de decorațiuni 2D și 3D pentru aceștia cât și alte modele personalizate.

Festivitatea de Halloween este un alt exemplu prin care imprimanta foto este potrivită deoarece se găsesc mult mai puține decorațiuni în piața românească decât cele de Crăciun. Liliecii, siluetele de vrăjitoare și animalele mistice, fantomele și scheleții sunt doar câteva decoruri pe care le vei găsi ușor de făcut.

 

Ghirlande cu lumini LED și cârlige pentru poze

Un decor personalizat, ieftin și de bun simț pentru locuința ta sunt ghirlandele cu lumini LED și cârlige în care poți atașa poze. Alege să printezi fotografiile cu amintiri plăcute, în diferite dimensiuni, pentru un stil unic, modern și aparte.

Serile confortabile împreună cu partenerul sau prietenii vor deveni seri de povești ale imaginilor regăsite pe ghirlandă. Creează o atmosferă intimă și plăcută alături de un set de lumânări, un pahar de vin și un joc de societate.

 

Creează jocuri pentru cei mici

Un joc pentru cei mici pe care-l poți realiza cu imprimanta foto performantă este acela de a colora imaginile alb negru: fie că alegi desene de pe internet sau editezi o poză cu persoane sau peisaje cunoscute, cel mic se va bucura de noua sa activitate.

Vei putea să-l ajuți pe copilul tău să fie atent la o ordine crescătoare sau descrescătoare a numerelor printr-un joculeț în care trebuie să unească punctele (cifrele) pentru a crea o imagine completă. 

Bineînțeles, aceste imagini pot fi cumpărate direct din magazin, însă dacă dorești un model special, poți folosi imprimanta de acasă.

Unele dintre jocurile personalizate pentru cei mici pot fi, de asemenea, potrivite și pentru persoanele adulte. De exemplu, alege o imagine care crezi că l-ar încânta pe copil sau i-ar încânta pe prietenii tăi. Pe această poză atașează un șablon de piese de puzzle.

Folosește o hârtie de calitate foto și printează poza, decupeaz-o și ajută-l pe cel mic să recreeze fotografia sau o poți oferi cadou amicilor tăi.

 

Creativitatea unei persoane poate izvorî din cele mai triviale idei, iar acestea pot fi folosite pentru atmosferă, pentru jocuri și pentru cadouri. Alături de echipamentul potrivit îți poți crea o lume personalizată: de la pictura pe pereții locuinței tale, la decorațiuni și ghirlande cu poze printate până la diferite activități pentru cei mici și cei mari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii