FacebookTwitterLinkedIn

Leadershipul autentic, bazat pe inteligență emoțională, nu se poate dezvolta prin învățarea clasică, din cărți sau din prezentări, ci se poate descoperi doar prin experiență directă. Aceasta este cea care generează o emoție corectă și o legătură adevărată. Relația emoțională care se poate stabili între oameni și cai este o relație bazată aproape integral pe limbaj nonverbal, ceea ce produce o schimbare pe termen lung, fiind demonstrat faptul că emoțiile fixează informațiile în memoria de lungă durată.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pe acest lucru se bazează și cei de la Horse Eye în seminariile pe care le desfășoară, unde folosesc un mix de tehnici pe care le consideră esențiale pentru dezvoltarea conștinței de sine a liderilor de astăzi, a capacității lor de a lua decizii eficiente sau de a distribui corect rolurile într-o echipă. Cu ajutorul cailor, considerați parteneri de învățare extrem de inteligenți, ce oferă feedback instant și onest, participanții vor ajunge să se cunoască mai bine, dar și să afle cum sunt percepuți de ceilalți.

Vezi mai multe imagini 

Portofoliul horse Eye cuprinde trei seminarii (Easy Organisational Change, The Secret Anatomy of Projects, Equine Constellation), care se desfășoară pe parcursul a 1-2 zile, în grupe de maxim 10-12 persoane și sunt susținute de George și Corina Leca, traineri certificați internațional în educația asistată de cai. În aceste zile, participanții vor beneficia de o analiză individuală a interacțiunii lor cu caii și de stabilirea unei conexiuni între aceasta și situațiile profesionale cu care ei se confruntă zi de zi.